2777
2789
سلام بزغاله جون خوبی؟رمزشو یادم رفته بود،چندتادارم تنهااین نیست😂

قربونت

پس خوبه دیگه هر کدوم بترکه اون یکیو داری 😁

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام . ببخشید اینجا پیام میدم توی یک تاپیک گفته بودید گل پرنده بهشتی دارید میشه بگید روش نگهداریش &n ...

سلام عزیزم .پرنده بهشتی رطوبت بالا لازم داره بانور خوب .لول شدن برگ از خشکی محیطه .ی ظرف اب بذار کنارش اگ دستگاه بخور نداری.یا هرروز یا دو روز درمیون غبارپاشی کن .اونقدر اب اسپری نکنی ک برگا کامل خیس بشه اونجوری قارچی میشه برگا .درحد دوسه تا پیس رو هربرگ .گردش هوا هم بده ب گلات

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
سلام عزیزم .پرنده بهشتی رطوبت بالا لازم داره بانور خوب .لول شدن برگ از خشکی محیطه .ی ظرف اب بذار کنا ...

سلام ممنونم عزیزم. همه این کارها رو دارم  انجام میدم ولی متاسفانه هنوز بهتر نشده تقریبا روزی ۵ ساعت براش بخور سرد می‌گذارم جزیره هم کنارشه گردش هوا داره نور هم پنجره جنوبی .گلدونش و خاکش هم جدیده  نمیدونم شاید کود لازم داره .شما کود خاصی به این گل دادید ؟

سلام ممنونم عزیزم. همه این کارها رو دارم  انجام میدم ولی متاسفانه هنوز بهتر نشده تقریبا روزی ۵ ...

ببین عزیزم .شاید شوک شده اگ تازه تعویض خاک و گلدون کردی .من کود ۱۰ ۵۲ ۱۰و ۱۲ ۳۶۱۲و امینو اسید ،اهن ،سه بیست ،هیومیک اسید میدم 

ببین عزیزم .شاید شوک شده اگ تازه تعویض خاک و گلدون کردی .من کود ۱۰ ۵۲ ۱۰و ۱۲ ۳۶۱۲و امینو اسید ،اهن ، ...

ممنونم عزیزم 🙏🌸❤ خیلی لطف کردید دو با حوصله و کامل جواب دادید اتفاقا این کودها رو دارم با فاصله بهش میدم امیدوارم سرحال تر بشه . بله درسته احتمالا شوک جابجایی هم داره .

ممنونم عزیزم 🙏🌸❤ خیلی لطف کردید دو با حوصله و کامل جواب دادید اتفاقا این کودها رو دارم با فاصله به ...

قربونت عزیزم .اره احتمالا شوک شده .کاش ابیاری اول بعداز کاشت رو هیومیک اسید میدادی از زیادشوک شدن گیاه جلوگیری میکنه .دیگ جابجاش نکن .انشالاه زود سرحال میشه