2777
2789
سخته که همسرت هیچی نمیگه؟مثلا نمیگه بریم دیدار پدر و مادرت

چرا با همسرم میریم هفته ای یه بارو همسرم چیزی نمیگه تا حالا یه بارم به روم نیاورده شعور این چیزا رو داره منم خجالت نمیکشم جلو همسرم ولی مادرشوهر و خواهرشوهراینا رو روبرو نمیکنم با خانوادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونواده شوهرم محبت و صمیمیت و احترام موج میزنه. ولی تو خونواده ی من نفرت مقصر اصلیشم مادرمه. ب ...

وااای تو منی یا من تو😭 دقیقا تو خانواده ی من تمام نفرت بخاطر مامانمه همش دعوا میندازه همش فحش میده تهمت میزنه کتک میزنه در عوض مادرشوهر یه خانمه همه چی تمومه از نظر اخلاق رفتار همه چی آدم درونش پر میشه از حسرت

برای من از نظر اخلاق داغونن یه حرف میزنی انگار باهات جنگ دارن 

ببین همه اخلاقای خوب و بد دارن دلیل نمیشه اینجوری بگی‌‌..انقد ازشون تعریف کن ک همه باورشون شه خوبن حتی جلو خودشون

همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤🥲
از همه نظر تحصیلات رفتار اجتماعی،شخصیت خانواده همه کدومو بگم 😔

شايد خودت اينطور فكر ميكني شايد اعتماد بنفس نداري آخه منم مثل شما بودم همش فكر ميكردم ماپايين تريم و همش مانع روبرو شدن خانواده ها ميشدم و همه كنايه هارو به جون ميخريدم اما نميذاشتم همو ببينن ولي الان كه از زندگيمون گذشته فهميدم اين تصور من بوده و خانواده همسرم فقط زرنگتر هستن اعتماد بنفسشون رو حفظ ميكنن و بهم هم اعتماد بنفس ميدن و اينكه با هم خيلي راجع به همه چيز مشورت ميكنن و به هم راهكار ميدن تا درست ترين كار رو انجام بدن اما خانواده من بنده خدا مامان بابام چون مريضن ما بچه ها همش درگير اوناييم و وقت دادن اعتماد بنفس بهم رو نداريم

ان شالله خدا برامون خوب بخواد برا شما هم همينطور