2777
2789
عنوان

بچه های سه چهار سالتون چه کلاسهایی میرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقاشی که اصلا علاقه نداره. از رنگ آمیزی بدش میاد.زبان خوبه تو این سن؟؟ خسته نمیشن؟؟

زبان بیخود بچه ۵ساله که خوندن نوشتن بلد نیست میخاد چی یاد بگیره فلبداهه زبان مادریشونو بلدن..بنظرمن البته

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.
از کجا گرفتی؟؟ چجوریه؟؟

رفتم شهرفرهنگ‌وهنر اصفهانم من،همه جادارن مثلا الفبافارسی اهنربایی t.toysگرفتم،زبان انگلیسی هم نردبان گرفتم،من دخترم از دوسال ونیم که بود باهاش زبان کارمیکردم تقریبا یچیزهایی بلدبود،این پکیج ها هم خیلی خوبه برای الفبا

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
چه خوب. موفق باشید 

ممنونم عزیزم،سعی کن با بازی بهش اموزش بدی که مشتاق بشه ،حالا دخترم گیرداده بفرستمش زومبا هنوز جایی پیدانکردم نزدیک

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
زبان برای این سن خوب جواب داد؟ خسته نشده؟؟

عالی بود...ولی بچه ها با هم فرق دارن...دخترم از همه چی زود خسته میشه..ولی تا زمانی ک کلاس باشه میره..کافیه بگم امروز روز آخر ..میگه آخییییش..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
عزیزم ممکنه بدونم چه سازی؟

عزیزم ارف(موسیقی کودکان)داره میره.

من دوست دارم هرچیزی رو از پایه شروع کنه برای همین موسیقی هم از ارف شروع کردیم براش.

۳ماه طبلک.۳ماه نت خوانی.۳ماه بلز.۶ماه هم فلوت.دیگ اخراشه.خودش میگه بعدش ساز تخصصی میخوام برم سنتور.بعد عید میشه دیگه اما خب تو اموزشگاه سنتور رو صداشو شنیده دوست داشته.

خود استاد نظرش برای ساز تخصصی رو تنبکه و بعد سنتور

عزیزم ارف(موسیقی کودکان)داره میره. من دوست دارم هرچیزی رو از پایه شروع کنه برای همین موسیقی هم از ا ...

چقدر خوشم اومد😍😍😍موفق ترین باشن♥️

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم