2777
2789
عنوان

بازی ب ای کودک یکساله؟

683 بازدید | 15 پست

سلام شب خوش...پسرم تقریبا یکساله س...میخوام ببینم چه بازی براش خوبه بخرم؟خانه سازی خوبه؟یا ببینم به چی تمایل داره؟

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

ببین به چی تمایل داره

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرچ كنيد

صفحه مونته سوري اگر اينستا داري

و يا بازي با كودك مياد چه چيزاي كمك ميكنند به هوش.

شهر كتالم يك سر بري اسباب بازي متنوعي هست ميتوني الگو بگير.

من پسرم ١٨ ماهه است برج هوش دو مدل

و ي چيزايي كه بايد فشار بدي و چكش بزني داره

هم دست ورزي هم هوش تحريك ميكنه

💕

مکعب هوش خوبه  این برج ها که حلقه ها رو به ترتیب می‌زاری خوبه پازل های راحت خوبه و لگو برای هوش و سنش خیلی خوبه سرگرم میشه  اما اسباب بازی باتری دار فقط پول دور ریختنی  که هم زود دلش زده میشه هم الکی باید پول باتری بدی 

عزبزم شما پسرت حرف میزنه دختر من ی مدت خیلی خوب کلمات رو میگفت مامان و بابا و دایی بعدش تزسیده اصلا ...

بعضی کلمات رو میکه..مامان عکس دد  مم و اینا و کلمه جیش هم میگه...بابا تا حالا نگفته...دخترا زودتر زبون باز میکنن...نگران نباش دوباره میگه...آخه پسرم دوماهه پیش جیش میگفت دیگه نگفت الان دوباره داره میگه

عزبزم شما پسرت حرف میزنه دختر من ی مدت خیلی خوب کلمات رو میگفت مامان و بابا و دایی بعدش تزسیده اصلا ...

پسز من فقط بابا میگه هیچی نمیگه یکسال 10روزش هست 

دخترم همسن الان پسرم بود همچی می‌گفت نمیدونم چیکار کنم

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕
پسز من فقط بابا میگه هیچی نمیگه یکسال 10روزش هست  دخترم همسن الان پسرم بود همچی می‌گفت نمیدونم ...

پسرا دیر صحبت میکنن من خواهرزادم تا ۵ سالگی نمیتونس...بعدها همچین سرزبون دار شد...هر بچه ای یه مدله..نباید مقایسه کرد

خیلی ناراحتم قشنگ کلمات رو میگفت الان ن یعنی جیش رو میگه میبری دستشویی؟یا فقط میگه

فقط میگه...میخوام عوضش کنم میگه جیش...جیششو نمیگه...نگران نباش

نمیدونم عزیزم انشالله ک زودتر درست حسابی حرف بزنن ما رو از نگرانی در بیارن 

الهی آمین

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕