2777
2789

من داشتم هر چقدر شکمم یزرگ تر میشد حالم بد تر میشد . فثط میتونم بگم مردم و زنده شدم و همش بیمارستان بستری بودم و کاری از دستشون بر نمیومد . اینقدر کیسه صفرا تو بارداری تاثیر داره رو بدنت ک نگو  . اگ ماه های اولته برو عمل کن ک میمیری و زنده میشی

من داشتم ، میشه عملش کرد توی بارداری، ولی من با سرم دفعشون میکردم هرروز سرم میزم، البته من شن صفرا داشتم

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم هر چقدر شکمم یزرگ تر میشد حالم بد تر میشد . فثط میتونم بگم مردم و زنده شدم و همش بیمارستان ...

چ تاثیری داره ؟

خوب من زیاد درد ندارم شن ریزه هست اندازش ۳ م هست یعنی بزرگه ؟

آخه دکترم گفت عمل نکن تا بعد زایمان 

🌷
چ تاثیری داره ؟ خوب من زیاد درد ندارم شن ریزه هست اندازش ۳ م هست یعنی بزرگه ؟ آخه دکترم گفت عمل نک ...

نگا من انزیمای کبدم ب هم ریخت و بچم همش از شیرم زردی میگرفت . دو هفته مونده ب زایمان ب خاطر همین مشکلات مسمومیت بارداری گرفتم و ضربان قلب بچم افت کرد و مجبور شدم زودتر زایمان کنم . چهار ماه اخر هیچی نمینونستم بخورم چون تا چیزی میخوردم چنان دردی منو میگرف ک از زایمان هم بدتر بود و من ۲۰ کیلو ب همین خاطر وزن کم کردم و از ۸۰ ب ۶۰ رسیدم . و تقریبا یع رو در میون درد شدید داشتم ک فقط کارم گریه کردن و ارزوی مرگ بود . 

خدا به سرت نیاره دردشو . درد همراه با حالت تهوع و بالا اوردن . 

نگا نمیدونم چند تا سنگ داری بزرگن یا ن . ولی اگ بهت گف بعد زایمان عمل کن گوش نده . قبلش عمل کن اگ امکان عمل رو داری و ماه های اولته . 

ب خدا دلم میلرزه وقتی میفهمم کسی سنگ صفرا داره 

چون هفت ماه درد کشیدم و چون باردار بودم کاری از دستشون بر نمی اومد 

نگا من انزیمای کبدم ب هم ریخت و بچم همش از شیرم زردی میگرفت . دو هفته مونده ب زایمان ب خاطر همین مشک ...

سونو زده سنگ های متعدد اندازه بزرگترین ۳ میلی هست 

گفت با رژیم میتونی کنترل کنی 

آزمایش آنزیم هم دادم امشب 

خدا کنه منو اذیت نکنه 

واقعا استرس گرفتم 😭

🌷
سونو زده سنگ های متعدد اندازه بزرگترین ۳ میلی هست  گفت با رژیم میتونی کنترل کنی  آزمایش ...

استرس نگیر عزیزم من از ماه سوم دردم شروع شده بود احتمالا برا من بیشتر بودن . فقط تنها چیزی ک میتونم بهت بگم اینع ک اصلا اصلا و ب هیچ عنوان غذای سنگین و چرب نخور ک دردات شروع نشه . سعی کن غذا سبک رو در چند وعده بخوری . لبنیات تا جایی ک میتونی دوری کن . شما اول صب بالا میاری ؟ یا سرد و گرمت نمیشه؟ رنگت چ طور رنگ پریده نشدی؟؟

استرس نگیر عزیزم من از ماه سوم دردم شروع شده بود احتمالا برا من بیشتر بودن . فقط تنها چیزی ک میتونم ...

نه اصلا هیچ علائمی ندارم 

فقط دو سه روز بود بعد غذا یه درد شدید زیر دنده هام می‌گرفت در حد چند دقیقه باز ول میکرد همین 

🌷