2777
2789
عنوان

حاملگی بدون لکه بینی امکان داره ؟

2295 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من تنبلی تخمدان داشتم خفیف بود بعد دو ماه قرص متفورمین و فولیک اسید و لتروزول خوردم و البته کم کردن قند و شیرینی بالاخره حل شد ، رفتم سونوگرافی نوشت هیچ توده یا کیست وجود ندارد ، و اینکه تو‌روز دهم رفتم سونوگرافی فولیکول ۵تا فولیکول داشتم ، دکترم گفت یه روز در میون اقدام کنیم ، که کردیم یعنی کلا دوماه میشه همراه با دارو های که میخورم در اقدامم، الان یه جورایی حس حاملگی دارم و شکم و کمرم و‌پاهام درد می‌کنه چون یه هفته مونده به پریودم غیر طبیعی هست و جوش در آوردم که امکان نداره من قبل از پریودم جوش در بیارم ، به بو هم حساس شدم یکم ، یذره ترشح هم دارم ، فقط درد سینه و لکه بینی لانه گزینی ندارم ، بنظرتون حامله ام ؟ درضمن چون ما بیمه تکمیلی کردیم فقط دو روز فرصت دارم که حامله بشم بعد از دو روز زمان انتظار سه ماهه مون تموم میشه 

من لكه بيني نداشتم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا لک لانه گزینی ندیدم تو بارداریم. فقط اخرشو نفهمیدم یعنی چی که فقط دو روز فرصت بارداری داری؟ 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

عزیزم از خدا میخام باردار باشی و ب خواستت برسی، من ماهی ده تا بی بی چک حروم میکردم اونم واسه یه سال، در نهایت تا پریودم عقب نیوفتاد متوجه بارداری نشدم اینقد علایم برا خودم تو ماه های قبل میبافتم ک‌ الان حامله ام هنوز اون علایم رو ندارم 😁

عزیزم 

نمیشه بر حسب نظر اعلام کرد شما باردار هستید یا نه 

از طریق تست و آزمایش خون میتونید متوجه بشید 

اما اینکه نگران بیمه هستید 

باید بگم خودتون رو از این تفکر در بیارید دنیا هیچ وقت اتفاقاتی رو با زمان بندی ما پیش نمیبره 

پس ناراحتی و نگرانی برای چیزای بی ارزش رو کنار بزارید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
من اصلا لک لانه گزینی ندیدم تو بارداریم. فقط اخرشو نفهمیدم یعنی چی که فقط دو روز فرصت بارداری داری؟& ...

زمان انتظار بیمه تکمیلی سه ماه هست که دو روز دیگه تموم میشه 

خوبی نازنین جان اون یکی کاربریم تعلیق شد پسرت خوبه دیگ نمیبینم تاپیکا معرفی،کتاب یااینک من فعالیت ...

سلام عزيزم خوبم مرسي خودت خوبي؟❤️

عه خوبه كه با كاربري جديد برگشتي گلم🌺

نه خيلي وقته تاپيك جديد نزدم جديدا حووصله ندارم😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤