2777
2789

من معلمم مادرا اصلا همکاری نمیکنن تکلیف میدم به بچه ها نصف حل میکنن مادرا همه اش غر میزنن که چرا تکلیف زیاد میدین بعد تو گروه عضو نمیشن نمی‌دونم دیگه چکار کنم

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب مادرايي ك بچشون مهم نيست من پسرم از مدرسه مياد اولين كاري ك ميكنم كيفو كتاباشو ميبينم

بخدا پوستمو کندن اصلا براشون مهم نیس بچه اشون یاد بگیره یا ن 

بچه خواهر منم کلاس دوم هست دیروز بهش گفته بودن از ۱ تا ۱۰۰ با عدد و حروف بنویس  خداییش زیاده

عزیزم زیاد نیس منم گفتم خب باید یاد بگیره ننویسن یاد نمیگیره بخدا

بخدا پوستمو کندن اصلا براشون مهم نیس بچه اشون یاد بگیره یا ن 

مدرسه دولتي هستيد؟

ما ديروز انجمن داشتيم حتي ب معلم گفتيم اجازه داري اگه وقتايي نياز برد به بچه تذكر بده ناراحت نميشيم

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
واقعا مامانا بی مسئولیت شدن -.-.

خیلی اصلا تعجبم که چرا کار نمیکنن فقط بهونه که داریم خونه تکونی میکنیم کار داریم خونه مادرمونیم

مدرسه دولتي هستيد؟ ما ديروز انجمن داشتيم حتي ب معلم گفتيم اجازه داري اگه وقتايي نياز برد به بچه تذك ...

ن عزیزم مدرسه غیر انتفاعی بخدا نمی‌دونم چجور رفتار کنم دیگه اصلا حرف گوش نمیدن 

ن عزیزم مدرسه غیر انتفاعی بخدا نمی‌دونم چجور رفتار کنم دیگه اصلا حرف گوش نمیدن 

از همين الان تا كي بنظرم با مدير مشورت كن

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐

من خداروشکربچه م حسابی مسئولیت پذیره وتکالیفش انجام میده.تازه بعدازظهراهم کلاسای دیگه میره.اگه میشه یه باریه جلسه گروهی باهاشون بگیروحضوری باهاشون حرف بزن.بگواگه شماهمکاری نکنین این بچه تون هس که ضررمیکنه.یاتودفتراشون بنویسین که مامانابخونن ماکه فعلاچون وات نداریم گروه مون کنسله