2777
2789
عنوان

خوشگلا واژینیسموس چیه

270 بازدید | 19 پست

خانوما من مجردم ولی برام خیلی جالبه که بعضیا چند سال نمیتونن رابطه داشته باشن

من الا دخترم چن وقت دیگه ازدواج میکنم تاپیکتای واژینیسموس میبینم  بهش فک میکنم یکم میترسم به نظرتون این حس همون واژینسموسه یا همه تو مجردی میترسن از درد اولین رابطه 

اینم بگم خودم ادم سردی نیستم 

خدا به دلی که پر از نور باشه،‌معجزه میده🕊️

تو متاهلی مشخص میشه اصلا نمیتونی بگی الان واژی هستی یا نه 

اسمش واژی هم همون عدم د خو.ل هس 

ببینم تورو 😍😍😍                                                                  .                                                                                    .                                                                           دیدمت برو 😒😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمد والا

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
تو متاهلی مشخص میشه اصلا نمیتونی بگی الان واژی هستی یا نه  اسمش واژی هم همون عدم د خو.ل هس&nbs ...

عه پس الا فقط استرسع که دارم چن تا تاپیک در این مورد دیدم گفتم نکنه منم داشته باشم😁

همه برای بار اول استرس دارن و سختشونه اینی که میگی یعنی عضلاتشون منقبض میشه و غیر ارادیه

عههه من همش اینارو میبینم میگم نکنه منم داشته باشم 

من واژینیسم شدید بودم 

ببین ترس از رابطه طبیعی نیس

من دوران مجردی همیشه ترس غیر عادی داشتم 

اینقدر تو نت سرچ کردم گ به کلمه ی واژینیسم رسیدم 

تقریبا مطمعن بودم واژینیسم ام چون حتی جرات نداشتم به بدنم دست بزنم 

خلاصه عروسی کردم دیدم بلهههههه واژینیسم ام 

موقع رابطه از ترس اینقدر بدنت سفت میشه مثل سنگ ک ورود هر چیزی غیر ممکن میشه

و کاملا غیر ارادیه

اصلا اون داخل بدنه

هرچقدر آدم خودشو شل بگیره بازم فایده نداره

هرچی بیشتر مسر بشی رو رابطه داشتن ترست بیشتر میشه 

در حدی ک من دوس نداشتم با شوهرم تنها باشم 

برای بار اول رابطه ام قرص آرامبخش خوردم 

ژل بی حس کننده و ژل روان کننده زدم

خیلی ببخشید ولی خیلی خونریزی داشتم و ترسم از رابطه صد برابر شد 

بعد شانسی با ی گروهی تو تلگرام آشنا شدم تمرین میداد 

بنظرم خیلی مسخره بود ولی راه دیگه ای نداشتم 

تمرینا رو انجام دادم و در کمال ناباوری درمان شدم و کاملا عادی رابطه دارم

واقعا دستشون درد نکنه

عه پس الا فقط استرسع که دارم چن تا تاپیک در این مورد دیدم گفتم نکنه منم داشته باشم😁

نخون تایپکارو چون این مشکل سرمنشا اش دقیقا همون دردناک تعریف کردن از رابطس منم دچارش بودم چرا چون دخترخالم اومدخ بود بهم گفته بود انقد درد داشته که پتو رو گاز میگرفتم منم ترسیدم 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
من واژینیسم شدید بودم  ببین ترس از رابطه طبیعی نیس من دوران مجردی همیشه ترس غیر عادی داشتم ...

فک کنم درمانشم با استفاده از گوش پاک کن و سایز بزرگ ترش بود درسته؟

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
من واژینیسم شدید بودم  ببین ترس از رابطه طبیعی نیس من دوران مجردی همیشه ترس غیر عادی داشتم ...

خداروشکر درمان شدی عزیزم

ببخشید ولی موقع مجردی تحریک میشدین یا حتی نمیتونستی خودار*صایی کنی؟