2777
2789

پسر من شونزده ماهشه و از اول بد غذا بود به زور کارتون و با بدبختی بهش غذا میدادم کارتوناش تکراری میشدن دیگه غذا نمیخورد. الان داره چند تا دندون رو با هم درمیاره و دیگه هییییچی نمیخوره. یعنی هیچیااا. فقط یذره شیر میخوره. نمیدونم بخاطر دندوناشه یا کلا لج کرده با من چون به زور بهش غذا میدم. امروز صبح صبحونه نخورد بیسکویت گذاشتم جلوش اندازه یه نخود فقط از بیسکویت خورد. شبا هم گریه میکنه وسط خواب. تا صبح هر یه ساعت بیدار میشه باید بزارم رو کریر تکونش بدم بخوابه. نمیدونم ببرمش دکتر تغذیه یا نه. 

انقدر بزور غذا به بچه ندید گناه دارن بخدا

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلیا اذیت میشن من حتی دیدم سرشونو میکوبن زمین و دیوار

دقیق الان تو گرسنه ات نیست من بزور ۲ تا دیس برنج به خوردت بدم از منو و غذا متنفر نمیشی؟

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
انقدر بزور غذا به بچه ندید گناه دارن بخدا

پسر من به دنیا اومدنی دو کیلو بود با بدبختی به وزن نرمال رسوندمش حالا که غذا نمیدم و نمیخوره میترسم وزنش باز برسه زیر نرمال. بخدا خیلی سختی کشیدم سره غذاش

وای امان از گریه های نصف شب موقع دندون درآوردن

بدغذا شدن هم میتونه از اون باشه

بچه تو این دوران عصبی میشه ، باهاش راه بیا

به‌زور غذا ندی بهتره ، ظرف های رنگی بخر هر دفعه توی یکی بریز بزار با دست بخوره اصلا. معمولا بچه ها این رو دوست دارن

گوشت قلقلی کوچیک درست کن فکر میکنن توپه خوششون میاد 😅

آب قلم و گوشت ام قوی هست هر از گاهی چیزی نخورد سه چهار قاشق ازون بخوره اوکیه

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
پسر من به دنیا اومدنی دو کیلو بود با بدبختی به وزن نرمال رسوندمش حالا که غذا نمیدم و نمیخوره میترسم ...

ببین پسر منم دقیق ۱۶ ماهشه

رفلاکس شدید داشت ۲۸۳۰ وزنش بود

و اسم و الژی داره

غذا میخوره ولی لاغره

خوب چه کنم بچه رو بکشم؟؟؟

شرم که نداره بچه گرسنه باشه میخوره

نباشه نمیخوره...ربات که نیست ادمه

مگه اون منو مجبور میکنه لاغر باشم یا چاق؟

اون منو هر جوری که هستم دوسم داره

منم اونو هر جوری که هست دوسش دارم

بابت چاقی و حرف مردمم بچه مو اذیت نمیکنم

چکاپ داد همه چی عالی بود

گفتم خدایا شکرت

حالا هر ننه قمری میخواد بگه بچه ات لاغره ..گور باباش

اصلا خودش گرسنه نمیشه حتی یه روز هیچی ندادم موقع شام باز نمیخورد

حق میدم بهت مادری نگران میشی ولی باور کن هرچی سعی کنی به زور بهش غذا بدی بدتر لج میکنه حالا یه مدت امتحان کن به زور بهش غذا نده ببین خودش میاد سمت غذا یا نه

حال ما خوب است اما تو باور نکن
ببین پسر منم دقیق ۱۶ ماهشه رفلاکس شدید داشت ۲۸۳۰ وزنش بود  و اسم و الژی داره غذا میخوره ولی ...

اخه کم غذا بخوره من مشکلی ندارم ولی به حال خودش بزاری اصلا غذا نمیخوره. تا الان نشده قاشق ببرم سمتش دهنشو باز کنه. کوفته قلقلی درست میکنم سیب زمینی سرخ کرده جلوش میزارم برنج میزارم اصلا نمیخوره فقط میریزه زمین و میره. حتی نمیشینه باهاشون بازی کنه. از دو ماهگی که واکسنشو زدیم دیگه شیرمم نخورد. پدرم درمیومد بهش شیر بدم. شیر خشک رو یه پیمانه میخگرد دیگه میک نمیزد. الانم اینجوری. سره غذاش انقدر روم فشار هست انقدر نگران و ناراحتم که رابطم با همسرمم بد شده.