یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همسرم فی ل ت ر ش ک ن خریده دوتامون میتونیم استفاده کنیم، نه بلاگرا فعالیت ندارن روشون نمیشه ب ظاهر، کاش همه انفالوشون کنن چ پول مفتی گرفتن و مغرور شدن الکی
در خیالم با خیالت بی خیال عالمم! بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴.دوس دارمتو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲
من 9تا فیل.... ترشکن دارم نمیتونم برم.مامانم اشتراکی رفته خریده همش اینستا میره خبر خاصی نیست فعالیت ها خیلی کم شده.چون سرعت کمه آپلود کردن سخته کمتر فعالیت میکنن.
خلوت شده. تو اینستا نظام عوض شده همه جا آشوب و اغتشاش و غارته 😂
ینی واقعا اونقد ک تو اینستا میگن وضع خرابه؟
در خیالم با خیالت بی خیال عالمم! بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴.دوس دارمتو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲
همسرم فی ل ت ر ش ک ن خریده دوتامون میتونیم استفاده کنیم، نه بلاگرا فعالیت ندارن روشون نمیشه ب ظاهر، ...
ینی دقیقا من اگر اینستا کلا بسته بمونهدبه شخصه خوشحالم از این بابت ک این بلاگرا ک مفتی مفتی پول به جیب میزنن .فقط بلدن تجملات و ظواهر زندگیشون بکنن تو چشم ملت کارشون کساد میشه .
ولی خب برای خرید اینترنتی و خیلی پیج های آموزشی حیفم میاد
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..