2777
2789
عنوان

اینستا میرین؟چه خبره؟

357 بازدید | 20 پست

با چه پ.ر.و.ک.س.ی وارد میشین؟؟اصلا بلاگرا دیگه فعال هستن اونجا یانه؟؟

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

من نميتونم برم

ولي بقيه ميرم ميگن جو غمناكه

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم فی ل ت ر ش ک ن خریده دوتامون میتونیم استفاده کنیم، نه بلاگرا فعالیت ندارن روشون نمیشه ب ظاهر، کاش همه انفالوشون کنن چ پول مفتی گرفتن و مغرور شدن الکی

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم!  بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲
هیچی عروسی خره   واقعا شهر ارواحه

هیچکدوم از بلاگرا میستن ینی؟؟

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
خلوت شده.    تو اینستا نظام عوض شده همه جا آشوب و اغتشاش و غارته 😂

ینی واقعا اونقد ک تو اینستا میگن وضع خرابه؟

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم!  بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲
همسرم فی ل ت ر ش ک ن خریده دوتامون میتونیم استفاده کنیم، نه بلاگرا فعالیت ندارن روشون نمیشه ب ظاهر، ...

ینی دقیقا من اگر اینستا کلا بسته بمونهدبه شخصه خوشحالم از این بابت ک این بلاگرا ک مفتی مفتی پول به جیب میزنن .فقط بلدن تجملات و ظواهر زندگیشون بکنن تو چشم ملت کارشون کساد میشه .

ولی خب برای خرید اینترنتی و خیلی پیج های آموزشی حیفم میاد 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..