2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس خارج از کشور هستین شما آخه منم تمدید کردم ولی آزمون ندادیم برا همین برام سوال شد😅

بله، برای خودمم سوال شد 😅 فکر میکردم همه‌جا آزمون داشته باشه، البته ایران که همیشه استثنا ست توی همه‌چیز 😅

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 
دوچرخه داریم😅 دوچرخه و مترو.  نمیدونم راستش، ما ایران نیستیم. اینجا هر پنج سال آزمون داره، ای ...

مشکل اینجاست شوهر من دوچرخه هم بلد نیست🤦

اینجا چیش درسته تمدید گواهینامه درست باشه

یکی از داداش های منم با اینکه گواهینامه داره رانندگی نمیکنه. دوتا بچه دارن ماشین هم دست خانمشه. 

شوهرم هم حوصله ترافیک و اینا نداره. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
گاهی میگم،ولی زیادم نمیگم دوست ندارم غرورش بشکنه،تنها مشکلم باهاش همینه همش موکول می‌کنه به بعد

بیخیال برا چی انقد اصرار داری رانندگی کنه 

رانندگی نمیکنه اگه اذیت میشه خودش میشه اگه راحته باز خودش راحته 

خودتم زمانی ک حال رانندگی نداری اسنپ بگیر 

ب نظر اصلا موضوع پیچیده ای نیس ک بشه بهش گفت مشکل 

اگه قضیه برعکس بود فکر میکنی همسرت انقد اصرار ب یاد گرفتن تو داشت؟

بیخیال برا چی انقد اصرار داری رانندگی کنه   رانندگی نمیکنه اگه اذیت میشه خودش میشه اگه را ...

من خودم دوست دارم همه چیزو تجربه کنم،کلا آدم مستقلی هستم،دوس دارم خودم همه کار بلد باشم،یعنی حتی اگر شوهرم نمیزاشت باز راهشو پیدا میکردم

بیشتر تو مسافرت سختمه،بعد دوست دارم وقتی میریم عروسی جایی، مثل خانما بیشینم کنار شوهرم اون رانندگی کنه

تو فقط عروسیا رو تصور کن با اون ظاهر میشینم پشت فرمون بعد میزارم پارکینگ تالار،یه بار گذاشتم تو پارکینگ شوهرم نیومد تو،دیدم کلی پسر جون یه گوشه پارکینگ دارن کوفت میخورن نفهمیدم چطور خارخ شدم،اومدم بیرون انقد گریه کردم شوهرم فقط التماسم میکرد گریه نکن