2777
2789

فکر کنم تازه کیست با شیر دادن بره

ولی متاسفانه من شیر نداشتم به بچم بدم

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم. منم ۳ تا فیبروآدنوما دارم با کیست  یکیشون خیلی بزرک شده بود درآوردم معلومه و میشه شیز دلد

راضی هستم از زندگیم تامیتوانم محبت میکنم واز هیچ کس انتظار محبتی ندارم چون که نگاهم به خداست نه آدما .قطعا جواب محبت هایم جایی گم نمی شود.
تو حالت عادیشم دیگه الان بیشتریا شیر خشک میدن

منم  قبل اینک بفهمم از اولش قصد داشتم‌شیرخشک بدم اما شوهرم میگف گناه داره شیرخودتو باید بدی...

ولی الان شرایط طوری شده ک اصلا جرات این کارو ندارم

منم  قبل اینک بفهمم از اولش قصد داشتم‌شیرخشک بدم اما شوهرم میگف گناه داره شیرخودتو باید بدی... ...

جرات چی نترس آخه مگه اصلا حس میشن! بعد لذت شیر دادن ب بچه ات رو از خودت دریغ نکن وقتی تو بغلت خوابش میبره موقع شیر یا دست میندازه میگیرتت یا دنبال تو میگرده تو خواب وای خیلی خوبه من فقط آخر شب آخرین وعده شیر خشک میدم سنگین بشه راحت‌تر بخوابه اون از سه ماه و نیمگی فکر کنم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

تومور خوشخیم داره سینه من واس اون میترسم... میدونم کیست با شیر دادن میره

میدونم من دارم نگران نباش بابا هیییچی نیست خاله من داست چقدر میترسید تکه برداری کردن گفتن هیچی نیست برو ب زندگیت برس

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

جرات چی نترس آخه مگه اصلا حس میشن! بعد لذت شیر دادن ب بچه ات رو از خودت دریغ نکن وقتی تو بغلت خوابش ...

میخوام اقدام کنم چندروز دیگ وقت دکتر دارم برای رژیم پسردار شدن.منو شوهرم عاشق بچه ایم..وقتی عکس یا فیلمی از بچه میبینیم خیلی ذوق میکنیم..

بچه اذیت میکنه؟؟بعضی از زنای فامیلمون بچه های کوچیکشونو نفرین میکنن منم عصبی میشم میترسم منم مث اونا بشم یا بعدا پشیمون بشم ک بچه آوردم.

همه میگن بچه مبخوای چیکار عشقو حالتو بکن

جراحیش چجوریه؟ باید چیکارکنیم بزرگ نشه؟؟

جراحیش راحته نیم ساعت.  سوال دوم  سبک زندگی سالم وورزش هر روزه عالیه

راضی هستم از زندگیم تامیتوانم محبت میکنم واز هیچ کس انتظار محبتی ندارم چون که نگاهم به خداست نه آدما .قطعا جواب محبت هایم جایی گم نمی شود.