2777
2789
عنوان

رفع شپش سر و رشک کمک

5848 بازدید | 43 پست

خانوادگی درگیر شپش سر شدیم 

دخترم سه سالشه 

خودم هم باردارم 

هفته ی پیش دو روزی بود که هر از گاهی سر دخترم خارش داشت و خارش موهای خودمم شروع شد 

با سرچ تو نت و شکل شپش و جست و جو تو موهای دوتامون دیدیم 

نمی‌دونم از کجا گرفتار این مسئله شدیم 

چند ساعت بعدش رفتیم حمام و لطیفه زیاد زدیم و آنلاین از دکتر پوست و مو پرسیدم گفتن محلول دایلیس بذارید هشت ساعت بمونه و برای خودمم روغن زیتون و بعد هم حمام شامپو پرمترین 

انجام دادیم و هر چی گشتم دیگه شپشی ندیدیم بعد از حمام 

اما رشک سر دخترم داره هم چنان 

فرداش باز لطیفه زدیم و شونه و گشتن داخل مو و خیلی کم بود بنظرم یا درست ندیدم 

امروز دوباره همین کار رو تکرار کردم سه تا شپش خیلییییییییییی ریز دیدم تو موهای دخترم 

و خودمم حتی بعد از استفاده از شامپو خارش موهام تموم نشده و هم چنان ادامه داره 

اما هر چی گشتم و شونه کردم چیزی ندیدم 

امروز عصر شانه مخصوص و صابون گوگرد گرفتیم زدیم همگی 

سر دخترم شپش نیست اصلا اما رشک داره 

و موهاش بلنده و پر هر روز چند ساعت وقت میدارم تکه تکه اما بچه هست نمیشه یه جا که برایش در بیارم و چون پره موهاش سخته 

دلمم نمیاد اصلا کوتاه کنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اگر کسی راه حل موثری داره لطفاً کمک کنه 

فقط قطره کیمیا...منم باردارم با ی بار استفاده شپش سر خودم و‌دخترم رفت

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامپو مخصوص داروخونه داره بگیرید استفاده کنید عالیه، منم همین مشکلو داشتم. من خوابگاه دانشجویی بودم 

شامپوشو گرفتم تو زدم گذاشتم یخورده موند و بعدم موهامو با شونه شونه کردم و آبکشی کردم دوبار استفاده کردم خوب شد

رشکا رو هم قطره کیمیا پوک میکنه یعنی تو سر می بینی ولی غیرفعال و‌پوکن نیازی هم به شونه کردن نیست لطیفه و روغن ریزش مو میاره

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
فقط قطره کیمیا...منم باردارم با ی بار استفاده شپش سر خودم و‌دخترم رفت

ممنونم باید ازداروخونه بخریم؟!

شما هم در بارداری استفاده کردین؟

رشک هم از بین میره؟

شما هر روز همه وسایل رو می شستین؟

پتو و ....

شما بارداری شامپو پرمترین استفاده نکن . برای دخترت هم باید موهاشو چند دسته کنی کل سرشو بگردی رشکا رو در بیاری و گرنه دوباره همین رشکا میشن شپش . خودتم باید یکی برات بگرده از موهات در بیاره . یه دو هفته هر روز روزی سه چهار بار بگردین اوکی میشه .ولی موهای دخترتو کوتاه کن حتما چون زیادم شامپو پرمترین و لطیفه و اینا بزنی ریزش میگیره 

برو عطاری بهش بگو معجزه شپش بده ،،، خیلیا تعریفشو کردن با یبار استفاده شپش قطع شده...شونه ریز مخصوص ...

چون خودم باردارم و دخترم هم یه سالشه میترسم یه وقت ضرر داشته باشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

شنبه مخصوص خریدم امروز 

بعد از حمام هم استفاده کردم اما نمیچسپه به شونه

از کجا تهیه کردین؟

از سایت باسلام 

من خیلی راضی بودم خدا خیرشون بوده نه نیازی به شونه کردنه و نه پاکسازی خونه

چون خودم باردارم و دخترم هم یه سالشه میترسم یه وقت ضرر داشته باشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ شنبه مخصوص خریدم ام ...

عزیزم من راهشو بهت گفتم قطره کیمیا بخر هم خودت بزن هم دخترت با یه بار استفاده ریشه کن میشه شونه کردنم نمیخاد دیگه