2777
2789

تا حالا شده ته خط برسید و فکر کنید تنها راه خودکشیه ؟من الان تو اون نقطه ایستادم 

همش میگم کاش بچم سقط بشه ..منم خودمو خلاص کنم ...

این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚

چرا همه میگین کاش بمیرم

یکم براش تلاش کنید 

شاید درست شد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شده اما خدا کمکم کرده ی فرشته برا نجاتم فرستاد 

پس اون بچه لی ک تو شکمته همون فرشته ی خداست بهش ایمان داشته باش 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

اره شده 

ولی میگذره 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
آدم انگیزه و حس تلاشو نداره دیگه

ولی جای گله هم نباید باش

دنیا چیزی رو مجانی روبروت قرار نمیدع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چرا چند روزه از اين تاپيك ها زياد ميبينم

بچه ها اميدتون ب خدا باشه 

چرا انقد تو همه چيز نا اميد هستيد

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا
خدانکنههه دلت میاد  چیشده مگه؟

خستم صبح تاپیک زدم که دعوام شده با شوهرم بعدازظهر رفتم خیابون ادلین بار بود بی اجازش میرفتم..شبم قرار بود بریم مهمونی 

منم یکم گشتم تو خیابون یه چندتا خرید کردم کلی روحیم عوص شد ...وقتی برگشتم بهم سیلی زد گلدون و از سر پله ها پرت کرد تو سرم بخاطر اینکه فقط بی اجازش رفته بودم بیرون 

رفتیم مهمونی الان اوردم خونه و خودش رفت خستم ..از تنهایی بی کسی 

این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚