2777
2789

سلام دوستان کسی هست خودش یا از اطرافیان در زمینه برنامه نویسی باشن؟ میشه لطفاً یکم درباره خودش و درآمدش و شرایط کاریش توضیح بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم و اموزش دیدم طراح ui سایتو ولی ب هردری زدم کارگیرم نیومد ۸۰۰ تومنم خرج کلاس کردم‌چرت و الکی

دنبال کار گشتین آخه؟مثلا چرا رد میکردن سابقه کار اینا میخواستن؟

دنبال کار گشتین آخه؟مثلا چرا رد میکردن سابقه کار اینا میخواستن؟

ببین عزیزم برنامه نویسی خیلی خیلی سخته خیلی باید علاقه داشته باشی وگرنه جامیزنی من رشته دانشگاهمم بود ولی کلدبچهدهای کلاس ازش متنفر بودن و یاددنمیگرفتن...شاید من برا صد نفر درخاست کار دادم ۹۵ نفر رد کردن ۵ نفر فقط زنگ زدن اونم‌گفتن ک باید حضوری کار کنی برا اصفهانم بودن ک‌من‌نمیتونستم بعدم نگفتنوحتما گفتن حالا بیا ببینم چی میشه....چندنفر اشنا پیدا کردم ک شرکت داشتن اونام قبول نکردنوچون همه میخان اگر قراره پولی بدن بدن ب کسی ک چندساله کار کرده ...

بنظر من اگر بچه ندارین بهترین شغل الان میکاپ کاره ناخون کاره رنگکاره فیشیال پوسته کارتم دائمیه 

باشههههههه باشهههه حق با تو 
ببین عزیزم برنامه نویسی خیلی خیلی سخته خیلی باید علاقه داشته باشی وگرنه جامیزنی من رشته دانشگاهمم بو ...

آهان خیلی ممنونم ازتون پس شما رشته دانشگاهتون هم در این زمینه بود.من مجردم ۱۹ سالمه دانشجو ام و رشته ام هم آینده کاریش بد نیست ولی خودم خیلی به کامپیوتر و برنامه نویسی علاقه دااشتم منم تهران نیستم ، پس با این وجود کار پیدا کردن واسش سخته و باید پشتکار و تمرین زیاد داشت.خیلی ممنونم تقریبا گرفتم منظورتون رو.