2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده که بدونی طرفت دوستت نداره ولی جایی واسه برگشت نداشته باشی

همسرم هفته پیش بهم گفت فقط پدر و مادر و خواهرشو دوست داره.

تو حالت م س ت ی گفت. دو روز بعدش ازش پزثرسیدم گفت اره یادمع چیا گفتم و بازم تکرار کرد.

ولی جایی ولسه برگشت ندارم من😭😭😭😭😭😢😢😢😢😭😭😭

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اول باید برید چند جلسه مشاوره بعدش که از طلاق منصرف نشدید بهتون گواهی عدم انصراف از طلاق میدن و با اون گواهی میتونید دادخواست طلاق ثبت کنید پرونده که به دادگاه خانواده ارجاع شد، یه جلسه دادگاه دارید و بعد از اینکه نظر داوری تو پرونده ثبت شد رای طلاق صادر میشه و در نهایت میرید دفترخونه برای اجرای صیغه طلاق

خودش گفت؟ جدی کفت یا تو عصیانیت یه چیزی پروند؟

نه ۵ ساله میگه آویزونی نمیخوامت موندی هرکاری بگی کرده عذابم داد اینسری گفت مرد آوردی تو خونه ج نده ای نمیخوامت دیگه بزور میگفت برو درخواست بده میگفتم من نمیرم تو برو از ترس مهریه نمیرفت گفتم بریم توافقی نه مهریه میخوان نه چیزی دیروز تا سرحد مرگ کتکم زد من بخاطر بچه موندم 

نه ۵ ساله میگه آویزونی نمیخوامت موندی هرکاری بگی کرده عذابم داد اینسری گفت مرد آوردی تو خونه ج نده ا ...

ای بایا

چقدر بد

منم تا تقی به توقی میخوره میگه جدا شو.

منم بچع  دارم هم به خاطر اون که میدونم نمیدتش به من

هم اینکه پدر و مادرم فوت شدن

نمیتونم برم

هی مدارا میکنم

وقتی خوبیم خوبه ها. خدانکنه دعوامون بشه.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔