2777
2789
عنوان

دعوا با همسرم و دلسرد شدن من...

1418 بازدید | 15 پست

سلام دوستان، با شوهرم دعوام شد...

این چند شب پیش، شوهرم رفت سری خونه مادرش بزنه و من داشتم غذا درست می کردم، ساعت ۸ شب بود ک زنگ زد بهم گفت مامانم میگه شب میای اینجا؟ من گفتم نه بخدا غذا روگازه، گف اخه خواهرم میگه بیا تا آشپزخونه مامانمو تمیز کنیم، گفتم خب بیا شام بخوریم بعد شام میریم، گفت نه من دیگه بعد شام نمیام..

اومد خونه میخواست شام بره گفتم بیا شام بخوریم بعدش میریم، زورش اومد و شروع کرد ب غر غر کردن و دعوامون شد و منم ناخواسته گفتم اها چرا رفتی اونجا اخلاقت یهو عوض شد، پرت کردن اره؟؟

عصبانی شد و کلی حرف زد. بعدشم پوشید و رفت خونه مادرش...

از اونشب با من قهره و میگه تو از خانواده من بدت میاد و همیشه بهشون گیر میدی، هرچی توضیح میدم ک اینطور نیست قبول نمی کنه...

حالا مریضه و حالش بده دلم سوخت براش، زنگ زدم باباش و مامانش اومدن و باباش بردش دکتر، وقتی اومدن شام نگهشون داشتم و بعدشام رفتن، ب شوهرم میگم دیگ بس کن مگه بچه ای ک قهر می کنی؟ میگ من همینم ک هستم، با خانواده من رفت و آمد نکن منم با خانواده تو رفت و آمد نمی کنم، هیچ تغییری نمی کنم باهات حرفی ندارم ازت متنفرم، نمی خوام صداتو بشنوم، حق همه چی هم ک داری بردار و برو...

باورم نمیشه ک این حرفارو زد بهم، تا حالا حرمت بینمون نشکسته بود ولی حالا دلم بدجور شکست، همیشه این احساس باهامه ک دوستم نداره. دوست دارم ولش کنم و برم دیگ نبینمش، خسته شدم از رفتاراش، از کارهاش، از قهرکردناش...

پنج ساله ازدواج کردیم و یه دختر داریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی وابسته خونوادشه؟

خب اگه شامت رو میذاشتی برای ناهار فرداتون و میرفتی چی میشد؟

خیلی به خونوادش گیر میدی؟

تا حالا باهاشون قطع رابطه کردی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چه اخلاق مسخره ای از طرف من بگو گنده بک با این هیکل و سنت خجالت بکش عین پسربچه های لوس و ننر هستی

به درک عن اقا😐😐

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

وا چقد بچس شوهرت واسه همچین چیزی قیافه میگیره ولش کن انقد منتشو نکش پررو شده

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خیلی وابسته خونوادشه؟ خب اگه شامت رو میذاشتی برای ناهار فرداتون و میرفتی چی میشد؟ خیلی به خونوادش ...

وابسته که والا چی بگم، معمولا هر روز سری میزنه بهشون و منم هیچ وقت حساسیتی نشون ندادم. کلا با خانواده خودش خیلی حال میکنه چون دورهم قلیون میکشن بهش خوش میگذره..

من فکر نمی کردم انقدر بدش بیاد وگرنه میرفتم. 

آخه از این می سوزم بعد پنج سال یه بار دعوت اونارو قبول نکردم اونم ساعت ۸ شب، مگه چی شده اخه؟ 

خیلی زورم میاد، من همیشه باهاشون خوب بودم، می رفتم خونشون اوناهم میومدن، حالا دلخوری هم بوده ولی باهم کنار میومدیم، هیچ وقت نخواستم شوهرمو از خانوادش دلسرد کنم و حالا خودمو مستحق قهرش نمی دونم...

وابسته که والا چی بگم، معمولا هر روز سری میزنه بهشون و منم هیچ وقت حساسیتی نشون ندادم. کلا با خانواد ...

شوهرت احتمالافکر کرده میخوای از خانوادش جداش کنی. 

ببین بهتره بشینی باهاش جدی حرف بزنی. اخه خیلی بچه بازی دراورده. مگر اینکه به قول شما پرش کرده باشن.

اگر ج نداد دست پیش بگیر به نظرم.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وا چقد بچس شوهرت واسه همچین چیزی قیافه میگیره ولش کن انقد منتشو نکش پررو شده

اوهوم، خودم بدعادتش کردم، اصلا طاقت قهرشو ندارم، این دفعه من میخاستم نرم طرفش خب مریض بود دلم سوخت، بهش دارو میدم نمی خوره میگه از دست تو هیچی نمی خورم، از دست خودمم ناراحتم خیلی خودمو پیشش حقیر می کنم ولی اون عین خیالش نیست...

با وجود خیانت زبونشم درازه

تازه میگه حق طلاق داری ذوق کن واس خودت، میگم حق طلاق برا کسی ذوق داره ک رفتارشو درست کنه نه واسه من ک رفتارت بدتر هم شده.. میگه در هرحال حق همه چیو داری هرکاری می خوای بکن..

اوهوم، خودم بدعادتش کردم، اصلا طاقت قهرشو ندارم، این دفعه من میخاستم نرم طرفش خب مریض بود دلم سوخت، ...

عی ایش چندشم شد ببخشید 😬🤦🏻‍♀️قشنگ جای زنو مرد عوض شده برا شما بعدم شما وظیفه نداشتی بری خونه مامانشو تمیز کنی دخترش بود دیگ شوهرتم خیلی دلسوز بود خودش میرف گوشه کارو میگرف. 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡