2777
2789

پشتم درد میکرد رفتم دکتر ،نوار عصب گرفت گفت همش از گردنته ،اعصاب گردنت درگیر شده میزنه پشتت ،برام لیزر درمانی کرد که باید ده جلسه انجام بدم و تاکیید کرد ی هفته استراحت کامل،حتی از این گردنبندها داد که گردن رو فیکس میکنه ،نه همسرم ولی کمک میکنه نه دخترم که ۱۴سالشه همه کارها رو خودم طبق روال دارم میکنم ،البته همسرم خسته از کار میاد ولی آخه من الان دقیقا باید چی کار کنم ؟؟😭😭😭با گردن بسته مدام تو آشپزخونه هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل همه مادران ایرانی☺️

کاراتو کمتر کن.ی هفته غذای سبک تر بخورن،کارای غیرضروری تعطیل،بهرحال کمکی نداری،خودت باید بفکرخودت باشی دیگه

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅

والا تقصیر خودمونه ما مادرا باید بچه ها رو طوری بار بیاریم که اینطور وقتا حداقل یه غذای ساده بتونن بزارن و اوضاع رو یکم مدیریت کنن 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
خیلی خیلی تنبله وقتی بهش کار میگم اخماش رو میکنه 

دخترمنم ۱۰ سالشه از پارسال یه سری کارا رو گذاشتم گردنش هنوزم خیلی وقتا غر میزنه ولی میگم باید یاد بگیری الان سه چهار تا غذا بلده کیک و پنکیگ و... درست میکنه من نباشم یا حالم خوش نباشه یوقتایی بلند میشه غذا بار میکنه 

کار یاد دادن به بچه ها برای خودشون خوبه اعتماد بنفسشونه میبره بالا

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین