2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچ وقت بدای جراحی اقدام نکرد.پزشک بهشون گفته بود درصد خوب شدنش پایین.تو دماغی حرف میزنن دیگه

بچه بود بايد عمل ميكرد 

ببخشيد سوْال شخصي الان اذيت نيس تو غذا خوردن اب خوردن چون كام باز باشه اذيت كننده است

بچه بود بايد عمل ميكرد  ببخشيد سوْال شخصي الان اذيت نيس تو غذا خوردن اب خوردن چون كام باز باشه ...

مامانم میگفت وقتی شیر میخورد اذیت بود.دیگه از وقتی نشست شروع کرد به غذا خوردن.نه.خداروشکر هیچ مشکلی نداره.فقط صداش.که برای ما طبیعی شده

مامانم میگفت وقتی شیر میخورد اذیت بود.دیگه از وقتی نشست شروع کرد به غذا خوردن.نه.خداروشکر هیچ مشکلی ...

ببين من خودم شكاف كامي هستم يكسالم بود عمل كردم الان ٣١ سالم اما باز كلمات س ش ز سخت تلفظ ميكنم دلم ميخاد بينيم عمل كنم ميترسم صدام تو دماغي بشه ميخاستم مشورت بگيرم

ببين من خودم شكاف كامي هستم يكسالم بود عمل كردم الان ٣١ سالم اما باز كلمات س ش ز سخت تلفظ ميكنم دلم ...

سلام عزیزم

پیش کدوم دکتر میخایید عمل کنید؟ اخه میگن دست هر دکتری نسپرید

بعدشم اگر بقیه صحبت هاتون رو تقریبا قشنگ متوجه میشن بنظرم لزومی نداره 

ببين من خودم شكاف كامي هستم يكسالم بود عمل كردم الان ٣١ سالم اما باز كلمات س ش ز سخت تلفظ ميكنم دلم ...

عزیزم شما که تو نوزادی عمل کردید آیا ظاهر کامل ترمیم شد؟ یا آثاری از جای بخیه هست؟ کسی ام ندونه متوجه میشه؟