2777
2789
عنوان

دوستان تورو به امام رضا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوک سینه و ... بخاطر پریود نشدی حساسه

احتمالا یا فعلا پریود نمیشی فعلا یا شدید میشی چون کرونا گرفتی

چ مشکل دیگع ایی داری؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نوک سینه و ... بخاطر پریود نشدی حساسه احتمالا یا فعلا پریود نمیشی فعلا یا شدید میشی چون کرونا گرفتی ...

فقط نوک سینه هام عجیبه درد میکنه ولی الان تب لرز شدید و استخوان درد دارم از امروز صبح ش وه شده از شوهرم گرفتم

دلم نمیخواد بزنم احساس میکنم توهمه ۲ساله

خب پس نخر حرص هم نخور فعلا بزار کرونات خوب بشه بعد هم یک مدت بگذره خوب استراحت کن شاید یهو واقعا باردار بودی مگه دوست نداری ،؟

بهشت بزرگترین دروغ برای جهنم کردن دنیاست🌏
من اصلا اهل این نیستم فقط گفتم چون مشهدیم و امیدم بعد خدا به امام رضاست

فکر کنم متوجه نشدی منظورمو عزیزم .گفتم که اینجا تاپیک های مادرشوهر و اینا بیشتر بازدید میخوره تا کمک کردن و این سوال های شما بیشتر خاله زنک بازیو دوسدارن به نظرم

شایدم زمینـ جهنم یه دنیای دیگست
خوب عزیزم شاید حامله باشی یه بی بی چک بگیر ببین بارداری

میدونی توهم بارداری رو همیشه داشتم اما این دفعه چون لک بینی داشتم یه عالم دوا گیاهی خوردم تا باز بشه اما هیچ خبری نشد بعدش ترشحات آبکی سفید شفاف فقط

بعدم لک بینی ۱۰ روز زودتر از پریودیم بود الان اصلا نمیدونم عقب انداختم یا نه

لعنت به پریود نامنظم بخدا حالم خرابه

فکر کنم متوجه نشدی منظورمو عزیزم .گفتم که اینجا تاپیک های مادرشوهر و اینا بیشتر بازدید میخوره تا کمک ...

قربونت بشم ببخشین قصد بی ادبی نبود

متوجه شدم 

اما خب من چندین بار گیر کردم هیچ کس حتی نیومد جواب بده