2777
2789
عنوان

نزدیک بیناااا عینکی شدمم رفت:)

6546 بازدید | 41 پست

حالم خیلی بده خیلی باورم نمیشه 

اخه من ۲۰ سالمهههههه 

رفتمم دکتر گف زنتیکه 

نمره چشمم ۱/۲۵ بوددد واقعااا ناراحتم خیلی زیادددد

شماا هایی ک نزدیک بین هستین همیشه میزنید یا فقط موقع رانندگب و تلوزیون؟!

وَمَن يَتَوَكّل علَي الله فهُو حسْبٌهُ  

من آستیگماتم ولی فعلا عینک لازم ندارم 

نگران نباش بعدا میتونی لیزر کنی 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آستیگمات و نزدیک بینم وقتی درس میخونم یا رانندگی میکنم میزنم

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
من آستیگماتم ولی فعلا عینک لازم ندارم  نگران نباش بعدا میتونی لیزر کنی

عزیزم استیگمات چند؟

و اینکه تاحالا شده بالای اجسام هاله یا سایه ببینین؟

یا اینکه زیرنویس های تلویزیون رو همراه با هاله ببینین؟

ای بابا من که از 10/11 سالگی عینکی شدم چی بگم پس ؟ غصه نداره گلم حالا شدی دیگه   بی خیال

نمیدونم واقعا ی جوری شدم وقتی دکتر گف ۱/۲۵

وَمَن يَتَوَكّل علَي الله فهُو حسْبٌهُ  

21ساله عینک میزنم 

21سالم نیستا 

عمل هم نمیکنم چون نو مانی 

اگرم بود از عمل چشم کلا واهمه دارم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)