دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋 نامه ای ب نیمهگمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
ای آنکه دوست دارَمَت ... ، اما نَدارَمت ... ، جایت همیشه در دل من درد میکند 🖤 حس عجیبی میده ...
😔😔
متولد 2008 نیستم انقد نپرسین☺ میشه دعا کنید احساس بین منو کسی که خیلی دوسش دارم دو طرفه باشه ، قلبم درد میگیره که من انقد عاشقشم و اون بی توجه .... دعای نی نی سایتی ها همیشه جواب داده ایندفعه هم برام دعا کنید انشاءالله که جواب میده ☺☺
با رلم قهر بودم ب دوستم پیام داد بود ک عاشق منه حاضر برام جون بده دوستمم بهش گفته بود چرا وقتی این قدر باهم بحث دارین ادامه میدین اونم گفت بود سرش سلامت فقط خوش باشه بقیه ش مهم نیست
هر وقت از دست دنیا دلم میگیره بغض میکنم میگه من که پیشتم☹️
مردتیکه زبون باز خیلی حرفا میزنه الان یادم نیست
کاکتوسم که باشی،من نوازشت میکنم🤗🌵♥️.....یه خانمم که 23سالمه و صندوق دار فروشگاهم،نزدیک سه ساله عقد کردیم خدابخواد به دعاهای شماهاآخرامسال عروسی میگیریم🤵🏻❣️👰🏻زندگی سختی توی مجردی داشتم باافسردگیای زیاد😟اوایل ازدواجمم که فکرمیکردم دیگه خوشبخت شدم هم خیلی شوهرم بااینکه خیلی دوسم داشتاااا ولی اذیت کرد وافسردگیمم دوبرابرشد،ولی من پاپس نکشیدم پای *عشقی* که تو دلمون بود موندم،کم کم خدا خواستو همسرم شد همون آدم رویایی که تو ذهنم بود الان جونمون واسه هم درمیره💜دعواها هنوز هستا ولی همدیگرو بادنیاعوض نمیکنیم💌👫تااینجا اگر خوندی واسه خوشبختی همه ی آدما صلوات بفرست ☺️💐