2777
2789
آره همش به حرفایی که میزنه فکر میکنم 😂

😂😂😂😂میگم دیگه 

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
ای آنکه دوست دارَمَت ... ، اما نَدارَمت ... ، جایت همیشه در دل من درد می‌کند 🖤 حس عجیبی میده ...

😔😔

متولد 2008 نیستم انقد نپرسین☺ میشه دعا کنید احساس بین منو کسی که خیلی دوسش دارم دو طرفه باشه ، قلبم درد میگیره که من انقد عاشقشم و اون بی توجه .... دعای نی نی سایتی ها همیشه جواب داده ایندفعه هم برام دعا کنید انشاءالله که جواب میده ☺☺ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمان بزرگترین مشکلات جهان رو تو خودش حل میکنه این حرفیه که همیشه یادم میمونه و بنطرم خیلی حقه🙂💯

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...

با رلم قهر بودم ب دوستم پیام داد بود ک عاشق منه حاضر برام جون بده دوستمم بهش گفته بود چرا وقتی این قدر باهم بحث دارین ادامه میدین  اونم گفت بود سرش سلامت فقط خوش باشه بقیه ش مهم نیست 

👌👌👌

🌈🌈🌈

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هر وقت از دست دنیا دلم میگیره بغض میکنم میگه من که پیشتم☹️

مردتیکه زبون باز خیلی حرفا میزنه الان یادم نیست 

کاکتوسم که باشی،من نوازشت میکنم🤗🌵♥️.....یه خانمم که 23سالمه و صندوق دار فروشگاهم،نزدیک سه ساله عقد کردیم خدابخواد به دعاهای شماهاآخرامسال عروسی میگیریم🤵🏻❣️👰🏻زندگی سختی توی مجردی داشتم باافسردگیای زیاد😟اوایل ازدواجمم که فکرمیکردم دیگه خوشبخت شدم هم خیلی شوهرم بااینکه خیلی دوسم داشتاااا ولی اذیت کرد وافسردگیمم دوبرابرشد،ولی من پاپس نکشیدم پای *عشقی* که تو دلمون بود موندم،کم کم خدا خواستو همسرم شد همون آدم رویایی که تو ذهنم بود الان جونمون واسه هم درمیره💜دعواها هنوز هستا ولی همدیگرو بادنیاعوض نمیکنیم💌👫تااینجا اگر خوندی واسه خوشبختی همه ی آدما صلوات بفرست ☺️💐