2777
2789
عنوان

زندگی من🕊️🤍

401 بازدید | 25 پست

همینطور بی هدف فقط می‌خوام بنویسم 

اصلا تنها دلیلی که اینجا عضو شدم همین بود

بنویسم بدون اینکه کسی منو بشناسه یا قضاوت کنه 

من امسال 19 سالم میشه اما میتونم بگم اندازه یه خانم بالغ 40,45 ساله میفهمم و درک دارم چون تو زندگیم همه چیز دیدم دعواهای شدیییییییییییید خانوادگی ، گریه ها و کتک خوردن مامانم تا داد و بیدادهای بابام که هنوزم هست البته از حق نگذریم من بابام فوق العاده با ما بچها خوبه 

و واقعا هیچی برام کم نمیزاره از لحاظ مالی میتونم بگم جز قشر تقریبا مرفه جامعه محسوب بشیم اما خب میدونید من همیشه تو زندگیم...

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

احساس افسردگی داشتم خودتون تصور کنید همه چی داری اما آرامش نه . خونه کانون آرامش خانواده که من توش آرامش ندارم و همیشه ازش فراریم 

جوری پارسال فشار روانی و این دعواها بالا گرفت که من کسی که همه میگفتن رتبه اش  زیر هزار میشه یه رتبه افتضااااااااااااح آوردم و حتی ریاضی نهاییم رو افتادم و شهریور امتحانش رو ندادم هنوز .

اما خب می‌خوام به این شرایط پایان بدم می‌خوام درسم رو بخونم و کنکور قبول بشم می‌خوام برای تک تک هدفام بجنگم و شما شاهد تلاش های من خواهید بود . 

مگه چند سالمه ؟ 

مگه چقدر زندم که بخوام بخاطر دو نفر که هیچ درکی از هم ندارن و دنبال نقطه ضعف از هم هستن زندگیم رو نابود کنم؟

دیگه تمام شد 

منِ واقعی از امشب شروع می‌کنه به زندگی 

کسی که همه سختی های راه رو کنار میزنه و به اون چیزی که میخواد میرسه و واقعا زندگی میکه 

به امید آینده ای درخشان...🕊️

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۱۹ سالمه منم میخوام امسال دوباره کنکور بدم هدفم دندونه بهشتیه که اونم میدونم میتونم  و برا ...

چه عالی😍😍 

منم هدفم پزشکی رشت 

میدونی اگه واقعا از دل و جون مایه بزاریم حتما بهش میرسیم💪

عالی .

منم هدفم بود . نشد برسم .

اره ارامش و اسایش کنار هم خوبه .

الان تنها چیزی که خیلیا ندارن آرامشه .

و دیدم ثروتمندهایی که حسرت زندگی فقرایی رو دارن که آرامش دارن تو خونشون ‌ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم ۲۱ سالمه ۴ ساله پشت کنکورم 

دیوونه شدم چیکار کنم دیگه مجبورم مجبور 

تو اول راهی ناامید نباش کاش برمیگشتم ب سن ت

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
چه عالی😍😍  منم هدفم پزشکی رشت  میدونی اگه واقعا از دل و جون مایه بزاریم حتما بهش میرسی ...

چرا که نه ما چیمون از بقیه کمه؟ 😃🥰💪

چرا نتونیم به اون چیزی که میخواییم برسیم؟ 

چرا نتونم به اون چیزی  که وقتی بهش فکر میکنم اشک جلو چشامو میگیره نرسم؟🥺🤍

عالی . منم هدفم بود . نشد برسم . اره ارامش و اسایش کنار هم خوبه . الان تنها چیزی که خیلیا ن ...

دقیقاااااااا 

بخدا اصلا اصلا این دارایی و دارندگی یک ذره به چشمم نمیاد .

میگم ای کاش بابام یه کارمند ساده بود اما تو خونمون آرامش بود و مامان بابام همدیگر رو دوس داشتن.

دقیقاااااااا  بخدا اصلا اصلا این دارایی و دارندگی یک ذره به چشمم نمیاد . میگم ای کاش بابام یه ...

اونم بود میگفتی پولشو ندارم برم دانشگاه و....  :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم ۲۱ سالمه ۴ ساله پشت کنکورم  دیوونه شدم چیکار کنم دیگه مجبورم مجبور  تو اول راهی ناام ...

ببین تو هم تمومش کن 

این دندون لق رو بکن بره 

این چهارتا کتاب رو شکست بده 

نزار مانع تو آرزوهات بشن

ببین تو هم تمومش کن  این دندون لق رو بکن بره  این چهارتا کتاب رو شکست بده  نزار ما ...

😔😔ای خدا 

چی بگم اره راهی جز این ندارم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
چرا که نه ما چیمون از بقیه کمه؟ 😃🥰💪 چرا نتونیم به اون چیزی که میخواییم برسیم؟  چرا نتونم ب ...

منم همین رو با خودم میگم مگه من چیم از بقیه کمتره ؟ 

همه که دکتر مهندس زاده نشدن 

تلاش کردن و بهش رسیدن 

ماهم مثل اونا