2777
2789
عنوان

تو یه دوراهی بد افتادم کمکم کنید

194 بازدید | 18 پست

من برای کار دوتا مزون پیدا کردم که شرایط هاش برای من اوکیه و خوبیه و هر دو مزون هم من رو پسندیدن و دقیقا رو به روی همدیگه هستن اما مسئله ی ای که هست اینه که یکی از مزون ها یه مقداری اشراف به بیرون داره و از بیرون فضاش معلومه و نسبتا یه مغازه ی معمولی و شیکه و ماهی ۲ الی ۲و نیم حقوق میده اما یکی دیگه فضاش خیلی شیک تر و بزرگ تره و از بیرون اشراف نداره و از نظر حقوق و مزایا هم بهتره چون ماهی ۲ برای ۴ ساعت عصر حقوق میده به علاوه ی پورسانت روی فاکتور لباس ها (یه مبلغی بین ۲۰۰ الی ۳۰۰)میده اما یک مسئله ی قابل اهمیت هست....

اونم اینه که دختر دایی دوستم و بصورت اتفاقی تویه مزون دومی که بیشتر به دلم‌نشست دیدم و متوجه شدم اون مزون که یبار دوستم گفت دخترداییم برای کارآموزی رفته و ۲ .۳ ماهم بیشتر مونده اما هیچی حقوق نگرفته همون جاست😑😑😑😑چیزی هم که برام نگران کننده اس اینه که این دختردایی دوستم نسبت بهم بخواد حسادتی کنه که من از همون شروع کارم حقوق میگیرم .....نظر شما چیه

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا از کجا میدونید حقوق میدن اگه به او ندادن به شما هم نمیدن

مطمئن هستم عزیزم چون ایشون از طریق کارآموزی رفته و من از ابتدا برای کار رفتم

وا چرا حسادت کنه اخه

اگه کا اموزه حقوق نداره دیگه 

بعدش اگه بحث بد حسابیه ک نرو الکی اما من جوری ک متوجه شدم اون کار اموزه و ب تو ربطی نداره اصلا ک حسادت بخواد کنه به دیگران چکار داری

وا چرا حسادت کنه اخه اگه کا اموزه حقوق نداره دیگه  بعدش اگه بحث بد حسابیه ک نرو الکی اما من ج ...

نمیدونم والا فکر نمی‌کنم بحث بد حسابی باشه