2777
2789

کسی نمیخواد ببینه درونتو اخلاقت چطوریه 

اگه بخوای با کسی باشه که خوشگله میگن بهت نمیاد 

یا میگن خودتو دیدی که عاشق اون شدی ؟

وقتی کسی عروسی میکنه اولین چیزی که همه میگن میخوان عکسشو ببینن بعد ببینن کیه چیکارس

توی کار توی موفقیت محبوبیت حتی اینکه ادمای ناشناسم نگات میکنن لبخند میزنن همه چی مهمه 

حتی بهش ظلم‌میشه میگن حیف چه خوشگلم هست 😊

کاش خدا حداقل تو ظاهر بین بنده هاش فرق نمیذاشت 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

قبول دارم حرفاتو

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اینکه زیبایی یه امر نسبی و زیبایی از نظر هرکسی با نظر یکی دیگ متفاوته

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️

همه اینا درست چون اسمش روشه ظاهر 

ولی وقتی یه نفر خوشگل باشه بهش که نزدیک بشی ولی اخلاقش گنددد باشه همه ازش دور میشن ناخودآگاه زشت بنظر میاد 

ولی بلعکس وقتی چهره معمولی داشته باشی ولی اخلاقت عالی باشه خب خوشگل تر هم بنظر میای 😊😊

اشرف مخلوقات فقط اونیکه شبا بدون فکرو خیال میخوابه 💔

متاسفانه بخشی از این حرفا واقعیته و حتی تو کشورای دیگه بدترم هست، مثلا توی کشور کره ظاهر حرف اول و اخر رو میزنه و حتی برای گزینش هم باید اول ظاهر و قیافه خوبی داشته باشن

از طرفی بنظر من اخلاق به مراتب مهم تره و میشه با اخلاق و رفتار خوب دل خیلیهارو بدست اورد

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)

اولش شاید ظاهر مهم باشه ولی توانمندی و اخلاق و ایمان مهمتره ودر نهایت ظاهر فراموش میشه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
واقعا اینو قبول دارم و بدم میاد همش میگن زیبایی درونی زیبایی درونی 

واقعا زیبایی درونی مهم نیست 

یه ادم معمولی یا. شت باید کلی تلاش کنه و موفق شه تا محبوب شه یا قابل احترام وای یه خوشگل اصلا نیاز به تلاش نداره 

حتی برا بازیگر شدن براحتی قبول میکنن حتی هنرم نداشته باشه 

ولی اون. شده کلی زجر بکشه تا قبولش کنن

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

البته اینکه زیبایی یه امر نسبی و زیبایی از نظر هرکسی با نظر یکی دیگ متفاوته

الان جواد رضويان خوبه يا گلزار؟؟؟

واقعا نسبي نيست زشت و. زيبا داريم 

ولي گاهي بين دوتا زيبا يكي اون يكي رو خوشگلتر ميبينه يكي اون يكيرو 

الان جواد رضويان خوبه يا گلزار؟؟؟ واقعا نسبي نيست زشت و. زيبا داريم  ولي گاهي بين دوتا ...

مثلا اگ تو امر عشق و عاشقی باشه من ی دوست دارم بشدت زشته خیلیا خیلی زشت ولی شوهرش خیلی خوشگله تازه باهم دوست بودن و بهم رسیدن  میخوام بگم ک شاید یکی از نظر ما خوشگل نیس و تو چشم عشقش زیباس

الان من و پارتنرم شبیه همیم تقریبا تو یه سطحیم اون شاید از من سرتره کمی ولی مثلا میگ اولین بار ک دیدمت اصلا فک نمیکردم مال من شی 

مثلا اگ تو امر عشق و عاشقی باشه من ی دوست دارم بشدت زشته خیلیا خیلی زشت ولی شوهرش خیلی خوشگله تازه ب ...

نه از نظرش زيبا نيست ولي دوسش داره 

الان من و پارتنرم شبیه همیم تقریبا تو یه سطحیم اون شاید از من سرتره کمی ولی مثلا میگ اولین بار ک دید ...

من خودم معموليم ولي واقعا دوست ندارم با زشت ازدواج كنم