2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ، من پیش دکتر موحدیان جراحی فک انجام دادم ، 

مشکل من خفیف بود ولی با ظاهر لب ها و فکم خیلییی مشکل داشتم و الان عاااالی شده و حتی ارتودنتیست من بهم گفت که کارش خیلی حرفه ای و خوب بوده.

من واقعا ازشون راضی بودم با اینکه مشکلم کم بود ولی خیلی تغییر کردم و کلا پروسه جراحی و بعدش بدون هیچ مشکلی و بدون هیچ دردی بود،

از نظر اخلاقی هم واااقعا دکتر عالی هستن ، خیلی خیلی خوش اخلاق و من از هر نظر از عمل پیششون راضی بودم.

من این پزشک ها رو نمیشناسم اما اگر دنبال متخصص و جراح فک و صورت خوب هستی من دکتر آرش آذری پور معرفی می کنم. خیلی دکتر با اخلاق و حرفه ای هست. منش ماره تماس و آدرس شو برات میذارم

تهران، خيابان وليعصر، مقابل باغ فردوس، نبش زعفرانیه، ساختمان پزشکان زعفرانیه، پلاک ۲۸۹۲، طبقه۸ واحد ۳۷

۰۹۹۰۱۸۴۸۰۰۴

سلام ، من پیش دکتر موحدیان جراحی فک انجام دادم ،  مشکل من خفیف بود ولی با ظاهر لب ها و فکم خیل ...

ممنون عزیزم واقعا لطف کردی  چه قدر خوب که رازی بودین خدا را شکر منم مشکل خاصی ندارم فک پایینم خیلی کم عقب برام دعا کن مال منم خوب شه 🙏🏼🥲🥲خیلی میترسم از دردش  

ممنون عزیزم واقعا لطف کردی  چه قدر خوب که رازی بودین خدا را شکر منم مشکل خاصی ندارم فک پای ...

سلام عزیزم میبخشید مزاحم میشم من سه شنبه صبح نوبت عمل دارم با دکتر موحدیان خیلی میارسم وقتی به هوش اومدین گلو درد یا گرفتگی بینی داشتید؟ راه حلی هم داره؟ خیلی ممنون میشم پاسخ بدین

سلام عزیزم میبخشید مزاحم میشم من سه شنبه صبح نوبت عمل دارم با دکتر موحدیان خیلی میارسم وقتی به هوش ا ...

سلام منم مشکل ناقرینگی فک و صورت دارم اما خفیفه منم  راهنمایی کنین پیش کی باید برم کارش خوب باشه و انجام بده 

سلام ، من پیش دکتر موحدیان جراحی فک انجام دادم ، مشکل من خفیف بود ولی با ظاهر لب ها و فکم خیلییی مشک ...

عزیزم منم یکماه دیگه جراحی دارم پیش دکتر موحدیان و هنوز یکم شک دارم به انتخاب دکتر شما پیش ایشون جراحی شدین. راضی بودین؟

کلاس چندبودین

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🤍🌱