2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منن تو یه شهرستان کوچیک که همچین چیزی نیست میخوام بزنم لونجا ملک راحت گیر میاد

اتفاقا منم تو یه شهرستان کوچیک میخوام بزنم ولی مشکل جا دارم اجاره ها خیلی سربه فلک کشیده چه برسه بخوام جایی رو بخرم

چققد پول داری

خیلی کم 6 تا النگو طلا دارم همونا رو گذاشتم میدونم دیگه هم باید جمع کنم ولی فعلا دستمون خیلی تنگه دلم میخواد یه جایی می‌بود قط چن تا وسیله می آوردم برای شروع اما بزرگترین مشکلم همینه که جا ندارم 

کم نیست؟میشه با این پول؟

نه میدونم باید جمع کنم اما خیلی کم میمونه برای خرجیمون حدود 3 تومن نمیتونم با این پول پس انداز کنم دلم میخواد یه کاری کنم یه منبع درآمدی دستم به هیچ جام بند نیست

نه میدونم باید جمع کنم اما خیلی کم میمونه برای خرجیمون حدود 3 تومن نمیتونم با این پول پس انداز کنم د ...

منم از بی پولی و منت گذاشتن شوهرم سرم میخوام اینکار رو کنم خدا کنه جواب بده

منم از بی پولی و منت گذاشتن شوهرم سرم میخوام اینکار رو کنم خدا کنه جواب بده

من دقیقا بخاط همین میخام این کارو بکنم به نظرت اگه بخوایم تو یه پارکی یه قسمت مثلا از این دستگاه با یا هست بزنیم باید با کی هماهنگ کنیم یا چیکار کنیم

خانه بازی طبق تحقیقات من اولش حداقل 100 متر فضا میخواد که هزینه مجهز کردن اونجا به ازای هر یک متر مربع 1و نیم میلیونه

یعنی شما حداقل به یک مکان 100 متری و حدود 150 تا 200 ملیون سرمایه برای خرید وسایل نیاز دارین 

البته وسایل دست دوم هم تو دیوار پیدا میشه که بخرین و اینطوری ارزونتر درمیاد

منم میخوام بزنم ولی فعلا سرمایه ندارم و اینکه هنوز دارم تحقیقات میکنم

اینکه کنارش گریم کودک هم انجام بدین یا بوفه کودک بذارین یا یه گوشه از فضاتون آتلیه عکاسی کودک راه بندازین هم خودش درآمد زیادی میاره