عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه بار نصفه شب با صدای سوووووووو از خواب بیدار شدم دنبال صدارو گرفتم رسیدم ب آشپزخونه کتری رو خالی خالی تو خواب گذاشته بودم رو اجاق انقد داغ شده بود ک همه رسوبش ترک خورده بود ،سریع گذاشتمش زیر آب سرد هر چی رسوب توش بود ترکید😁✌️
امروز فک کنم خیلی خوشحالید. انشالله همیشه اینطوری باشید عزیز بدون اب. فقط سرکه و جوش شیرین؟ ...
ن کلا تو بدترین شرایطم میخندم و رد میشم نمیزارم کسی بفهمه چمه 🙂🌱
دوپیمانه سرکه سفید ی پیمانه جوش شیرین بریز تو کتری بعد ک کفش خوابید بزار روی گاز بعدم بشورش
عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
ببین اگ میترسی ی کا دیگ کن کتری تو بدون اب بزار رو گاز تمام رسوباش کنده میشه هر دوسه دیقه یکبار بکوبش ب زمینی جایی کنده میشه رسوبا🤣