2777
2789

چندتا راهنمایی میکنین؟

بادی اسپلش یا لوسیون حالا هرچی که برای نرم کردن و خوشبو بودن مناسبه یه مارکی معرفی میکنین که چرب نکنه فوری جذب بشه و خوشبوهم باشه؟

برای نرم و سفید شدن ارنج و زانو چی خوبه؟و کف پا؟

نرم کننده و ابرسان برای پوست چرب و جوشی چی خوبه؟ک اونم زود جذب شه

ممنون میشم راهنمایی کنین میخوام از دی جی کالا سفارش بدم تنوع خیلی زیاد و نمیشه تصمیم گرفت خودمم چن تایی قبلا خریدم هیچکدوم راضی نبودم همش چرب بود و بیشتر عرق میکردم حالم بد میشد 

پسرم زندگیم ❤

لوسیون بدن ادرا خیلی عالیه. ولی اول ببین چرا عرق میکنی شاید طبعت بلغمه شایدم مثلا مشکل کلیوی داری. 

ولی کلا اگه بری لیزر خیلی خوبه موهات از بین میره و تیرگی پوستتم تا حد زیادی از بین میره. الانم فصل فصلیع که عرق میکنه ادم . اینم درجریان باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی عزیزم اینا همه چرت هستند دی جی کا لا هم جنساش فیکه 

برو بازار خودت عطری بگیر 

یه اسکراب صورت مارک سوپر استار بگیر صورتیه رنگش 

یه آب رسان صورت و بدن شون بگیر 

یه شامپو و یه صابون مناسب 

لوسیون بدن ادرا خیلی عالیه. ولی اول ببین چرا عرق میکنی شاید طبعت بلغمه شایدم مثلا مشکل کلیوی داری.&n ...

نه گلم از بچگی خیلی عرقیم هم غدد رفتم هم ازمایش هم دکتر پوست کلا مدلم همینه متاسفانه 🥲زمستون و تابستونم نداره کلا اگه به چیز چرب دست بزنم پر عرق میشم 🥲

پسرم زندگیم ❤
هیچی عزیزم اینا همه چرت هستند دی جی کا لا هم جنساش فیکه  برو بازار خودت عطری بگیر  یه اس ...

واقعا؟چون یه ضد تعریق درایسول میخرم ازش فقط همینجا دیدم حضوری خیلی جاها پرسیدم نداشتن گفتم بقیه چیزاروهم از همین بخرم یهو 

ممنونم از راهنماییت 😘

پسرم زندگیم ❤
دئودورانت کلیون برای جلوگیری از بوی بد تعریق خیلی خوبه درکنارش از یه مام هم استفاده کن

ممنونم عزیزم

چون خیلی حموم میرم مشکل بوی عرق ندارم زیاد.بیشتر خوشم میاد از کسایی که کنارشون میمونی بوی لوازم بهداشتی میدن 😍خواستم یکم بیاین راهنمایی کنین که خودتون از چیا راضی هستین بازم ممنونم 😘

پسرم زندگیم ❤
نه گلم از بچگی خیلی عرقیم هم غدد رفتم هم ازمایش هم دکتر پوست کلا مدلم همینه متاسفانه 🥲زمستون و تابس ...

اهاا ولی dj.  کالا واقعا محصولات بهداشتیش خیلی بدن اصلا از اونجا نگیر . از محصولات اوردینری استفاده کن برای صورتت یه مقدار قیمتش بالاس فقط ولی سِرم هاش عالیه

اهاا ولی dj.  کالا واقعا محصولات بهداشتیش خیلی بدن اصلا از اونجا نگیر . از محصولات اوردینر ...

مرسی قربونت برم اتفاقا فروشگاهای بزرگ لوازم ارایشی بهداشتی تازگی یکی دوتا زدن تو شهرمون حتما حضوری میرم این رو هم میپرسم واقعا مرسی از راهنماییت ❤

پسرم زندگیم ❤