2821
2789

مثلا من شنیدم بومادران رازیانه بدتر میکنه  بین شما ها بوده کسی پلی کیست داشته وو گرمی جات خورده و باردار شده؟؟؟

اتفاقا کاملا برعکسه سردیجات بده و گرمیجات خوبه برای پلی کیستیک

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

من بودم وشش ماه رژیم گرفتم بعد باردار شدم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهشا تاپیک آخرمو گزارش بزنید

متولد 2008 نیستم انقد نپرسین☺ میشه دعا کنید احساس بین منو کسی که خیلی دوسش دارم دو طرفه باشه ، قلبم درد میگیره که من انقد عاشقشم و اون بی توجه .... دعای نی نی سایتی ها همیشه جواب داده ایندفعه هم برام دعا کنید انشاءالله که جواب میده ☺☺ 
رژیمت چی بوده میشه کامل توضیح بدی

هرچی گرمیجات که فکرش رو بکنی گلم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
من بودم وشش ماه رژیم گرفتم بعد باردار شدم

ببین ی راهنمایی میدی لطفا 

من باید وزنمم کم کنم و در کنارش سردی و اینام حذف 

ولی چطوری اخه؟

توی رژیما شیر خیار قارچ ....همه ممنوع و سرد 

خب پس چطوری هم لاغر شم هم برای بارداری گرمیجاتو حذف سردی

هرچی گرمیجات که فکرش رو بکنی گلم

یعنی گرمیجات استفاده میکردید ؟

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

ببین ی راهنمایی میدی لطفا  من باید وزنمم کم کنم و در کنارش سردی و اینام حذف  ولی چطوری ا ...

روی هر غذایی یا هرچیزی که میخوری حتما حتما فلفل سیاه بریز

یعنی گرمیجات استفاده میکردید ؟

خیلی زیاد استفاده میکردم

شما شیر پاستوریزم حذف بودی؟

اصلا لبنیات نمیخوردم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز