2777
2789
عنوان

روانشناسی دانشگاه آزاد چطوره؟

126 بازدید | 8 پست

دوستان من دیپلم ریاضی دارم منتها پیش دانشگاهی نصفه رها کردم، الان قصد ادامه تحصیل دارم، کسی اطلاعی داره که بدون کنکور برای رشته روانشناسی در دانشگاه آزاد چه شرایطی لازمه؟ آیا باید پیشم رو کامل کنم بعد ثبت نام کنم یا معدل شرط ثبت نامه؟

میشود بار دیگر متولد شد اما اینبار از خودت 
روانشناسی بدون کنکور نمیگیرند در ضمن مدرک دیپلم دوازده ساله یا پیش دانشگاهی و دیپلم یازده ساله می‌خو ...

بدون کنکور هم میگیرن آزاد و پیام نور

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روانشناسی بدون کنکور نمیگیرند در ضمن مدرک دیپلم دوازده ساله یا پیش دانشگاهی و دیپلم یازده ساله می‌خو ...

چرا بدون کنکور داره، یکی از اقواممون داره بدون کنکور روانشناسی آزاد میخونه اما من شرایطش رو نمیدونم 

فکر نکنم با دیپلم ریاضی بتونید روانشناسی بخونید

یا دیپلم انسانی باید داشته باشید یا تجربی

البته حتما زنگ بزنید به دانشگاه ازاد شهرتون و ازشون بپرسید

تااخر هفته مهلت ثبت نام هست فکر کنم

رشته خوبیه؛بازار کارش هم خیلی خوبه ولی بشرطی که حداقل ارشد بگیری

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

فکر نکنم با دیپلم ریاضی بتونید روانشناسی بخونید یا دیپلم انسانی باید داشته باشید یا تجربی البته حت ...

ممنون عزیزم حتما 

ممنون عزیزم حتما

🌸🌸

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵