2777
2789
عنوان

جایگزین ایرانی واتساپ چیه؟

416 بازدید | 24 پست

که بشه استوری گذاشت..

و اینکه چرا برای من کد تایید آی گپ نمیاد ؟

اینترنتم رو عوض کردم. با دوتا شماره هم امتحان کردم ولی نمیشه

بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَت؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن روبیکا تلفیق واتساپ و اینستاگرامه ولی من نصب کردم خوشم نیومد دلم برای اینستا و واتساپ تنگ شده.ن ...

من دلم تنگ نشده   ولی بخاطر کارم توی واتساپ و اینستا استوری زیاد میذاشتم. الان دنبال برنامه جایگزینم

بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَت؟!

چه کاریه به نظرم اینستاوتل و واتساپ رو نگه دارین پیام رسانابه ایرانی وحذف کنید چون بافیلترمیشه وارداوناشدواگه کارخیلی مهمی داشتیدهمین توپیام رسان خودمون چت کنید

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️
چه کاریه به نظرم اینستاوتل و واتساپ رو نگه دارین پیام رسانابه ایرانی وحذف کنید چون بافیلترمیشه واردا ...

حوصله داری هی فیل تر شکن بزنی ایا وصل بشه ایا نشه ادم ناراحتی اعصاب میگیره چکاریه خب

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

چه کاریه به نظرم اینستاوتل و واتساپ رو نگه دارین پیام رسانابه ایرانی وحذف کنید چون بافیلترمیشه واردا ...

نه بابا. اولا که فی.لتر شکنا همه قطعن. دوما گفتن فی.لتر دائمیه. نمیشه هی هربار با فی.لتر شکن برم و بیام

سوما بیش از نصف مخاطبین من واتساپ و اینستاشون قطعه. یعنی چیزی هم بذارم برای خودم میذارم!  

با پیام‌رسان داخلی مشکلی ندارم. قبلا یه پیام دیدم از جایگزین برنامه های خارجی، ولی گمش کردم متاسفانه

بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَت؟!

اره عزیزم من که دیدم باور میکنم. آنلاین شاپ های تولیدی چون مثل مغازه ها اجاره ندارن، قیمت هاشون خیلی مناسبتره

چون گفتی باردار هم هستی نگران شدم بهت فشار نیاد. الان حالت بهتره؟

بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَت؟!
تپش قلب گرفتم هیچ‌جوری آروم نمیشم.

یه لیوان آب بخور. اشکال نداره عزیزم.

ایشون هم اطلاع نداشتن . الان هردو مدرک گذاشتیم حرفی باقی نمیمونه‌

یه بنده خدایی هروقت میدید من بهم ریختم می‌گفت خانم فلااانی.. خودتو درگیر مردم و حرفاشون نکـــن

انقدر این جمله میشد یه آبی روی آتیش که گذاشتمش پس زمینه گوشیم. هروقت بی قرارم میرم نگاش میکنم ، چند بار با خودم مرور میکنم تا به خودم بیام..

بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَت؟!