2777
2789

سلام ببخشید کسی سایت درآمد زایی اینترنتی که خودش کار کرده باشه و مطمئن باشه میشناسه بهم معرفی کنه ممنون میشم 😍🙏

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آراد برندینگ خوب بود که اونم کامنت گذاریش متوقف شده 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
الان هنوز باهاش کار میکنی و اینکه چه کاری باید انجام بدی منظورت از مهارت چیه ببخشید که اینقدر سوا ...

اره هر مهارتی مثلا من یکی از مهارت هام فتوشاپه این سایت مثل یک واسطه میشه بین کارفرما و شما خیالت راحته پولت رو می گیری 

چه کارایی مثلا انجام میشه داد ؟ چجوری پول واریز میکنن 

هرکاری کارفرما مثلا شما رو انتخاب میکنه که براش انجام بدین پول رو واریز میکنه به سایت اونها بلوک میکنن کار که تموم بشه و کارفرما اوکی بده پول برای شما واریز میشه

میشه توضیح بدین

یه کانالی هست اسمش درامد از ساخت جیمیل هستش

به ازای هر جیمیلی که میسازی بهت ۱۸۰۰ الی ۲۰۰۰ تومن میدن

من خودم دوبار جیمیل فرستادم یه بار ۶۰ تا یه بار ۴۰ تا که پولو واسم واریز کردن

بری تو خود کانال شون همه چیو توضیح میدن که چطوری جیمیل بسازید