2777
2789
عنوان

کی جدیدا لاغر کرده

153 بازدید | 14 پست

مهمترین قسمت رژیمتون ک خیلی تو لاغریتون تاثیر داشت چی بود

بگید شاید منم لاغر کنم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

حذف تمام شیرینی‌جات، وخوردن آب فراوون

ممنون اره اینا رو حتما رعایت میکنم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی چند دقیقه

صبا میرفتم ی. ساعت و کلا ۲۵ کیلو اینا لاغر کردم تو خونه ام ورزش میکردم 

صبا همیشه ی لیوان اب بخور ... من خودم همه چی میخوردم کنارش ورزشمم میکردم ... 

برقص .. اگ دلت کیک و اینام خواست .. از این بیسکویت های چند غله بگیر ک کالری کمتری دارن .. شبا قبل خواب چای سبز بخور سعی کن با قند نباشه همون ی دونه خرما خشک کافیه ... صبام ناشتا چای سبز بخور

و خدایی ک به شدت کافیست🤍✨
صبا میرفتم ی. ساعت و کلا ۲۵ کیلو اینا لاغر کردم تو خونه ام ورزش میکردم  صبا همیشه ی لیوان اب ب ...

ممنون بیسکویت رو میگیرم .هفته ایی چقدر کم میکردی؟چای سبز بسته ایی چنده

ممنون بیسکویت رو میگیرم .هفته ایی چقدر کم میکردی؟چای سبز بسته ایی چنده

همون هفته اول دو کیلو .. بعدش سرعتش رفت بالا .. میخام بگم کلا چند ماه طول کشید از اینایی نبودم ک سریع لاغر بشم و از ریخت و هیکل بیوفتم ..چای سبز تو عطاری ها بازشم هس میتونی از اونا بخری .. جسارته ولی الان شما چن کیلویی؟

همون هفته اول دو کیلو .. بعدش سرعتش رفت بالا .. میخام بگم کلا چند ماه طول کشید از اینایی نبودم ک سری ...

اها هر سری باید جقدر چای سبز دم کنم. تا حالا نخریرم اصلا

قد ۱۵۵ وزن ۷۱ یا ۷۲

اها هر سری باید جقدر چای سبز دم کنم. تا حالا نخریرم اصلا قد ۱۵۵ وزن ۷۱ یا ۷۲

من حالا ۷۷ بودم ولی الان۵۵ام.... قدممم۱۵۷ بود .. شمام اراده داشته باشین حتما میتونید

من حالا ۷۷ بودم ولی الان۵۵ام.... قدممم۱۵۷ بود .. شمام اراده داشته باشین حتما میتونید  

وای خیلی عالیه. شما کالری سنجی هم میکردی؟

هفته ایی ۲کیلو کم میکردی؟

من فقط هفته اولو حساب کردم بعدش چن وقت یکبار میرفتم وزن میگیرفتم ... نه اصلا یعنی زیاد تو قید و بند این چقد کالری داره نبودم .. چون بعد هر غذا یا وعده ایی همیشه اهنگ میزاشتم راه میرفتم یا میرقصیدم 

پس باید شروع ب ورزش کنم اینقدر کوفته اس بدنم. انگار بهم وزن صدکیلوویی وصله

پس باید شروع ب ورزش کنم اینقدر کوفته اس بدنم. انگار بهم وزن صدکیلوویی وصله

چند روز اولش سخته ولی بعدش عادت میکنی حتی اگ خودتم تغییراتتو دیدی و فهمیدی کم کردی خوشت میادو ذوق میکنی و بیشتر ورزش می‌کنی و رعایت میکنی من خودم هفته اول انقد ذوق کردم ک دیگ مصمم تر ادامه دادم