2777
2789

مال معدته

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

تو بارداری طبیعیه 

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چیه آخه 

بچه جای اعضا بدنتو تنگ کرده دیگ😂

جاریم تو طول بارداریش همین بود 

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
اخه اگر معدس چرا نفسم تنگ میشه عرق میکنم موقع درد؟

خب واکنش طبیعیه بدنه به درد.

انقباض یه جوری هست انگار بچه داخل شکمت خودشو سفت کنه و رها کنه.

به دکترت بگو دارو بهت میده.

من تا بعد زایمانمم زیر دنده ام درد میکرد انگار که تیزی دنده دارو فرو میره تو بدنت😑

حتی درد معده میتونه شبیه درد قلب باشه با همین تنگی نفس و درد قفسه سینه و پشت

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ا منم چند روزه این درد رو دارم ولی نه به شدت ،فکر میکردم چون بد می‌خوابم و عادت ندارم همش ب پهلو باش ...

نه این مال معده است عزیزم