گیلاس21 مدیر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 411 عنوان پریودیم خیلی خیلی زیادمیاد | مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 80 پست حتی نمیتونم راه برم نواربهداشتی هم ندارم پولم ندارم برم بخرم چیکارکنم از دیشب تا الان 3بار شلوارمو وهمه چیمو عوض کردم مامانمم یه شهردیگه اس انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد!!! بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 1401/07/17 | 08:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
burger عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 7320 بابام سرکار ه بایدصبرکنم بیاد اونم معلوم نیس پول داشته باشه یا نه کارت ندارم مگه بگم به کارت ... برو از همسایه بگیر بعد پس ببر براشونیا زنگ بزن دوستی دختر خاله ای کسی واست بیاره من عاااشق زمستونم❤️
گیلاس21 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 411 تو خونه نداری؟؟ همیشه دوبسته ذخیره داشته باش. زنگ بزن پول بفرستن واست اینجوری هی آب بزنی عفونت میگیر ... عزیزم مشکلم اینه تا ظهر نه به مامانم نه به بابام میتونم زنگ بزنم بعدم چجوری برم بخرم با این اوضاع😥 انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد!!! بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین.....
گیلاس21 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 411 تيشرت كهنه نداري تا كن بذار تو شورتت چند تا پارچه اينطوري داشته باشي ميتوني بشوري خشك بشن دوباره ا ... الان یه دستمال گذاشتم بدم میاد باید برم نواربهداشتی بخرم ولی نمیتونم آنقدر زیاده😔 انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد!!! بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین.....
گیلاس21 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 411 یه پارچه رو قشنگ بشور خشک کن اتو کن میکروباش از بین بره بذار با هیچی که نمیشه موند مخصوصا روز ... تا ظهرمیرم میخرم هرجورشده انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد!!! بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین.....
سووسنی عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 174 دوتا از دیشب داشتم الان مجبور شدم برای اولین بار دستمال گذاشتم😨 خجالب نمی کشی این سوالایی رو که خودت جوابشو می دونی میپرسی پول نداریم بابام پول نداره چطور نون نداری اینترنت داری 🖤
گیلاس21 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 411 قرص کدعین بخور هشت ساعت ی بار قطع میشه نمیتونم آخه پریودیم همیشه نامنظم بود باکلی دارو بهترشدم فعه قبل 21 شدم الان 16 انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد!!! بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین.....
تانیارا عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 12716 میخای من برات دوبسته نواربهداشتی بفرستم پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه
گیلاس21 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 411 یا بگو بابا داداش آبجی یکی برات بخره عفونت میگیری دختر از داداشم خجالت میکشم آبجیم خونش خیلی دوره خونمونم تازه آوردیم هیچکسونمیشناسم انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد!!! بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین.....
گیلاس21 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 411 یه دستمال بزرگ بذار بعد برو داروخونه مفنامیک اسید بخر بخور کمتر میشه آخه تو پریودیم مشکلاتی داشتم به بدبختی الان یکم منظم شده انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد!!! بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین.....
گیلاس21 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 411 به داداشت بگو ببین پول داره بخره برات نه اونم نداره وخوابه انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد!!! بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین.....
گیلاس21 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 411 ترنسید و مفنانیک اسید اگه تو خونه دارین بخور چون پریودیم 1سال نمیومد باکلی دارو خوردم الان داره ماه 1بارمیاد نمیتونم انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد!!! بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین.....
زیباجذاب عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 3942 نه اونم نداره وخوابه لباس تمیز بلااستفاده نداری ؟ از اون استفاده کن زیاد چای نخور استراحت کن عسل بخور قندت نیفته استرس هم بیشتر میکنه
دخترشاداردیبهشتی عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 8995 نه اونم نداره وخوابه عزمزمه ی تیشرت کهنه یا لباس کهنه که پارچه ای باشه رو چند لایه کن استفاده کن فعلا تا بتونی بری تهیه کنیهر موقع احساس کردی داره ازت خارج میشه برو دستشویی که کمتر بریزه رو پارچه میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید. ممنون
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 64862 نه اونم نداره وخوابه یعنی هیچ کس تو خونتون ۲۵ تومن پول نداره 🤕ای بابا خدا کمکتون کنه 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙