2777
2789
عنوان

درمان خانگی سرفه کمک کنید

13013 بازدید | 19 پست

پسرم یازده سالشه سرما خورده دیروز بردم دکتر اما سرفه هاش بدتر شده راهنمایی کنیدلطفا امشب نخوابید😔

نمیدونم آخرش چی میشه، ولی میدونم خدا بنده ش رو خلق نکرده که فراموشش کنه...

پودر زنجبیل  عسل ابلیمو اب ج.ش مخلوط کن روزی دوبار  خوب میشه

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید اگر سرفه‌شون خشکه، آب‌جوش+آبلیمو+عسل

اگر خشک نیست و خلطیه، آویشن دم کنین.

برای سرفه خشک آویشن ندید چون خودش خشکه بدتر می‌کنه.

نشاسته حل کرده تو آب‌جوش هم که از قدیم الایام مامانا می‌دادن برای سرفه. اونم خیلی خوبه

به‌ دانه هم توی آبجوش می‌ندازن و پف که کرد می‌خورن. اونم خوبه

ببینید اگر سرفه‌شون خشکه، آب‌جوش+آبلیمو+عسل اگر خشک نیست و خلطیه، آویشن دم کنین. برای سرفه خشک آوی ...

چهار تخم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
تب داره ولی خلط نداره خشکه

عزیزم تب یعنی یه جا عفونت کرده 

تا میتونی بهشون مایعات داغ بده 

شربت دی کاف گیاهی اگه میتونی بگیر

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
عزیزم تب یعنی یه جا عفونت کرده  تا میتونی بهشون مایعات داغ بده  شربت دی کاف گیاهی اگه می ...

دکتر آمپول پنی سیلین آموکسی کلاو قرص سرماخوردگی ودیفن هیدرامین براش تجویز کرد اثری ندیدم فعلا ممنون از راهنماییت

نمیدونم آخرش چی میشه، ولی میدونم خدا بنده ش رو خلق نکرده که فراموشش کنه...