2777
2789
عنوان

شوهراتون ب لباس و تیپ شماتوخونه توجه میکنن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 42 پست
اگ بهت بگم دوسال پیش موق خرید عروسی کارتش با ۳۰۰ میلیون پول رو بهم داد گف بدون من و خانوادم برو بازا ...

اوووو چ عاشقت بود شوهرت حالا چرابرعکس شده؟

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خودشم همیشه مرتبه  کلا ته ریشش یکم بلندشه فوری ماشین اصلاح دستشه  چون چش رنگی و بوره ...

اینجوری خیلی بده همش باید موچین و بند و تیغ و وکس دستت باشه هی اصلاح کنی موی بدن یه چیز طبیعیه اخه چرا بعضیا به تمیز بودن ربطش میدن😐 بعد اختیار بدن خودت دست خودته الان تحمل میکنی و تهش چی بالاخره یه روزی از کوره در میری و قاطی میکنی. من نظرم اینه همیشه خانمها نباید به حرفای اقایون در مورد ظاهرشون بها بدن یه وقتایی باید جدی برخورد کرد

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
من شوهرم تومسائل خونه اینجور دقیق رومخه مثلا من دوسال پیش ی روتختی گرفتم تالان نزاشته پهنش کنم بارها ...

🤦‍♀️بخدا این مردا همشون عیب وایراد دارن حیف ماخانوما 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
اینجوری خیلی بده همش باید موچین و بند و تیغ و وکس دستت باشه هی اصلاح کنی موی بدن یه چیز طبیعیه اخه چ ...

🤦‍♀️😑تو دوستی مونم همین بود فقط همین اخلاقش بد اگه نه خیلی خیلی ادم خوبیه 

چن بار بهش گفتم تهش میگه شوخی میکنم جدی نگیر و تو همه جوره قشنگی برام واین حرفا ولی خب تهش بدش میاد 

🤦‍♀️مامانم میگه هرچی ناراحت شی بدتر میکنه جدیدا سعی میکنم اراسته باشم ولی با حرفاش بهم نریزم 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
🤦‍♀️بخدا این مردا همشون عیب وایراد دارن حیف ماخانوما 

هرمردی از ی جایی میلنگه هیشکی کامل نی

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
اوووو چ عاشقت بود شوهرت حالا چرابرعکس شده؟

خودم حس میکنم چون خانوادم سطح بالاتری داشتن نخواسته کن بیاره و خودی بهم نشون داده ...اما دیگه بعد ازدواج نتونست ادامه بده نقشش رو ...من هرجی فک میکنم اخرش ب همین میرسم ...وگرن آدم دست و دلباز اونم نسبت ب خانواده هیچوق نمیتونه عوض شه مث بابام عموهام و.... بقدری ب تیپ و قیافه خودشون و زن و بچشون اهمیت میدن ک حد نداره...من ک ازهمه فامیل زده شدم خجالت میکشم برم پیششون ...دیگه تحمل این وضع برام سخت میشه و میدونم اخر جدایی چون اصلا باروحیاتم سازگارنیس..الانم هردومون دلسردیم .

خودم حس میکنم چون خانوادم سطح بالاتری داشتن نخواسته کن بیاره و خودی بهم نشون داده ...اما دیگه بعد از ...

چقدر بد اونم وقتی ک ازاول داشتی وپوشیدی بعدش گیرهمچین ادمی بیفتی خیلی سخته خدا ب دادت برسه.

من یه لباسایی میپوشیدم حال به هم زن،مامانم میگفت شبیه پیرزن هاشدی،ولی اون خوشش میومد!

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد
🤦‍♀️😑تو دوستی مونم همین بود فقط همین اخلاقش بد اگه نه خیلی خیلی ادم خوبیه  چن بار بهش گفتم ت ...

البته بگم اقایون تو دوران مجردی و عقد به خودشون زیاد میرسن بعد درگیر کار و زندگی بشن کم کم  خودشونو وا میدن 😅 ولی در مجموع اگه واقعا این گیر دادنای زیاد روی روحیت تاثیر منفی میذاره و بهمت میریزه همش باهاش در میون بذار اصلا خودخوری نکن سعی نکن ناراحتیتو پنهون کنی چون کم کم ممکنه نسبت بهش سرد بشی. ایشالا همیشه خوشبخت باشین عزیزم❤

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
البته بگم اقایون تو دوران مجردی و عقد به خودشون زیاد میرسن بعد درگیر کار و زندگی بشن کم کم  خود ...

مرسی عزیزم همچنین شما

بله باهاش مطرح میکنم😇😅