2777
2789

من عاشق اینم ک هرچن وقت همسرم بهم پول بده تا برم واس خودم پارچه بگیرم و بدوزم ..اخه خودم خیاطم ...ازوقتی ازدواج کردم همسرم نزاش ک کارمو ادامه بدم الانم ک بچه دارم واسم سخته ..ولی چون اون نسبت ب لباس من بی اهمیته منم کم کم سردشدم و برام مهم نیس تو خونه ارایش باشم نباشم لباسم خوبه یابد ..قبلا میگفتم اگ خودم ب خودم اهمیت بدم اونم میفهمه ک چقد حساسم و توجهش بیشتر میشه و اونم بهم کمک میکنه تا بهترباشم ولی اصلا اینجوری نیس ....کم کم دلسردشدم .بااین ک هنو دوسالم نشده ک ازدواج کردم .اصلا بهم پول توجیبب نمیده .مجرد ک بودم جدا ازپول ماهیانه ک پدرم میداد دستمم توجیب خودم بودم ولی الان همش احساس پوچی میکنم .وضع مالیمونم خوبه...واس هرچیز مسخره ای هزینه میکنه اما واس من.....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرمن توجه زیادش رومخمه 

مثلا یه تار مو توصورتم باشه میگه زن نباید صورتش مو داشته باشه 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

منم یه مدت اهمیت نمیدادم فک میکردم شوهرم نمیبینه

تا اینکه رفتم چند دست لباس تو خونگی خوشگل گرفتم نظرش جلب شد

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
شوهرمن توجه زیادش رومخمه  مثلا یه تار مو توصورتم باشه میگه زن نباید صورتش مو داشته باشه

من بگو سال ب سالم اصلاح نکنم نمیگه برو ارایشگاه🤣

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
باهاش صحبت کن  هرچند قبل ازدواج باید راجبش صحبت میکردی

اتفاقا قبل ازدواجم بهش گفتم ک لباسم برام خیلی مهمه ...هرکس رویه چیزی حساسه و من لباس پوشیدنم برام مهمه ...ب خودم اهمیت دادن و هزینه کردن برام مهمه ...اونم گف منم دقیقا همینم...ولی حالا ...نامزدیمون یک ماه بود و عقد و عروسی باهم شد ...تواون مدت خیلی خودش رو دست و دلباز گرف و من متوجه این اخلاقش نشدم

عجبا . این چه وضعیه . باهاش بشین صحبت کن . 

من اگه هر چی بپوشم بدم باشه شوهرم چیزی نمیگه و میگه خوبه . اما من و شوهرم هردو عاشق لباس و خریدو اینا . هردو شبیه همیم. اون تازه بیشتر از من لباس میخره . توام باید صحبت کنی مشکلتو بگی . مگه رودروایستی داری