2777
2789
عنوان

انصراف از دانشگاه فرهنگیان

3710 بازدید | 43 پست

سلام عزیزان

من امسال کنکور ریاضی دادم و رتبم 1300 شد (دلایل زیادی داشت مثل حملات پانیک که در سال کنکور باهاش درگیر بودم و قرص مصرف می کردم برای کنترلش) 

با این که رتبهٔ بدی نیست اما انتظارم خیلی بالاتر از این بود 

با تحقیق راجب رشته های مختلف مهندسی و آشنایی نسبی باهاشون و همچنین اوضاع بازارکارش و بازخورد افراد نزدیک راجب رشته های مهندسی که اوضاع خوبی در کشور ندارن، اولویت اولم رو دبیری فیزیک و ریاضی و بعدش ابتدایی گذاشتم

و الان آموزش ابتدایی قبول شدم و کوچکترین علاقه ای بهش ندارم 😔

ثبت نام غیرحضوری و حضوری رو انجام دادم و وقتی که اون جو دانشگاه رو دیدم، دیگه کاملا مطمئن شدم که من آدم این محیط نیستم و اگه بخوام ادامه بدم، جای یه فرد باعلاقه رو اشغال کردم

از اون روز به بعد خیلی دارم به کنکور مجدد (تجربی) فکر می کنم و چندوقتی هم هست که به دندانپزشکی علاقه مند شدم

میدونم که خانواده قطعا مخالفت میکنن و نمیدونم که چطور راضیشون بکنم

پیشنهاد یا نظری اگه دارید برام بنویسید ❤️

خوشحال میشم از خوندن نظراتتون 🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدا از بحث اینکه یه هزینه‌ای رو احتمالا باید به عنوان جریمه پرداخت کنید، قبولی دندون‌پزشکی اصلا ساده نیست و هر سال هم داره بدتر میشه.

این احتمال رو در نظر بگیر که ممکنه اونطور که دوست داری پیش نره.

اگه حاضر بودی ریسکش رو قبول کنی، انصراف بده.

اما ترجیحا سعی کن یه پلن دوم هم داشته باشی

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...

عزیزم شما ادامه بده شاید علاقمند شدی هنوز اولشه فوری تصمیم گیری نکن بعدم دانشگاه فرهنگیان برای انصراف جریمه داره عزیزم شما این چهار سال رو بخون در کنار کار معلمی بخون برای کنکور تجربی خیلی از معلم ها هستند که بعدا رفتند پزشکی و الان پزشک هستند 

میتونی زود ارشد بگیری و بری دبیرستان

چه ربطی داره عزیزم.الان من خودم ارشدم ابتدایی هستم‌.چند تا از همکارام دکترا دارن ابتدایی هستند

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

معلمی که اصلا 

از نظر من تو نخبه ای واسه 5 تومن حقوق معلمی غرور و شخصیتت همه به باد میره ریالی هم دستت رو نمیگیره

مهندسی هم فقط سختی و بدبختی داره

بنظرم کامپیوتر باز بهتره چون علم روزه و همه کشورها دنبالشن اگه میخوای مهاجرت کنی 

اگر هم نمیخوای برو رشته های پزشکی که اونم داره شدیدا اشباع میشه 

در نتیجه واقعا نمیشه به درس و دانشگاه اعتماد کرد یعنی تضمینی نیست حتما ایندا روشن باشه

حتما در کنار درس یه حرفه مورد نیاز یاد بگیر

کاش جای تو بودم💔

منم ریاضی بود رشتم ولی اگه کنکور اولم یه همچین رتبه ای میاوردم که قطعا میشد بیارم و خودم تنبلی کردم همینو میرفتم

ولی خب ببین باید ۲۰۰ ملیون خسارت بدی تا انصراف بدی 

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
برادرزادم فرهنگیان رفت تو سرکارش هم درس خوند پزشکی قبول شد

الان از معلمی انصراف داده؟ یا هردورو باهم ادامه میده؟

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

من معلمم اگه برگردم ۸سال قبل میشینم میخونم برای پزشکی

رتبه ریاضیت خوبه درصداتم خوبه زیست وشیمی اضافه کن بهش ان شاالله پزشکی یادندان قبولی

سازمان آ پ بایددرشو تخته کنه من به اجبارموندم خداکمکم کنه میرم