2777
2789

متاسفانه متوجه شدیم دی ماه سال پیش یک تومور بدخیم مغزی تو سر مادرم وجود داره . سرطان gbm که تهاجمی ترین نوع سرطانه 

مادر عزیزم الان توانایی کاری رو نداره و برای ایستادن و نشستن و راه رفتن و کارهای شخصی باید یک نفر باشه

من و خواهرم هردو مجبور شدیم استعفا بدیم و به نوبت از مادرم پرستاری کنیم علاوه بر این من دانشجوی ترم آخر ارشدم و مجبور شدم آموزش محور کنم چون متوجه شدم باردار هم هستم

با همین شرایط بارداری هم از مادرم نگه ااری میکنم و هم به خونه خودم میرسم و دانشگاه میرم 

برادرم که کاملا بیخیال کارش شده چون شب ها تمام وقت بیداره 

این بیماری زندگی همه مون رو درگیر کرد. تغییر داد

تجربه مشابه دارید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احسنت به شما و خواهر برادرتون........انشااالله خدا شفای عاجل نصیب مادرتون بکنه

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

همه به كارهاتون ميوسيديد سركارهاتون رو ميرفتيد دنگي پةل ميذاشتيد پرستار براش ميذاشتيد

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا
و چقدر مادرت الان شرمنده و ناراحت شماست.حسی که من به اطرافیانم دارم

ولی اطرافیان هیچ حس بدی ندارند 

من حتی الان هفت ماهمه  و مامانم و میبرم سرویس ولی یکروز سرحال میشه همه مون خوشحالیم 

شما هم انشالله زود خوب میشید