2821
2789
عنوان

عروسمون‌ مدام تهدید به طلاق می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 50 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بذارید بره دگ

خودش میخواد حتما

منتها بهش بگید وقتی رفتی دیگه نمیتونی برگردی

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

وقتی ببینه هی نمیگذارید جدا بشه یا از جداشدنش استرس دارید حالا به هر دلیلی مثلا به خاطر ابرو یا بخاطر بچه ها 

ازتون باج گیری میکنه 

این دفعه خوب کاری کردی گفتی دیگه هر جور میدونی 

ایشون به خاطر زایمان حساس شدن اجازه بدید یکی یکی کارایی که دوست داره رو انجام بده و مقاومت نکنید

والا ما زایمان کردیم اینجوری نبودیم

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖
والا ما زایمان کردیم اینجوری نبودیم

روحیه افراد متفاوته همه مثل هم نیستن 

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
اصلا طبیعی نیس....

چرا این حرف رو میزنین اگه جای این دو باهم عوض بشه اون آقا هم قطعا ناراحت میشه

همسر اون آقا فقط زیادی زود رنج و روحیه حساسی دارن که من فکر می کنم تقربیا همه خانمها اینطوری هستند

و نیاز دارن به توجه و محبت بیشتر. 

زندگی زیباست، اگر زیبا زندگی کنیم.💖
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز