2777
2789

بی حال و حوصلم اغلب غمگینم اخرشبا دلم میگیره و گریه میکنم گاها نشخوار فکری دارم و خسته شدم از زندگی و دلیلی برای انجام کار های روزمره و شوق داشتن برای زندگی نمیبینم نمیدونم چرا اینطور شدم کسی هست کمکم کنه پول مشاوره هم ندارم حتی . دلم میخاد درک بشم دوست داشته بشم دیده بشم شنیده بشه حرف های تو دلم حس درونیم بده اغلب گرفته ام چکار کنم انگیزه بگیرم ؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا حرف بزن  واسه خودت هدف بذار  یه چیزی هرچندساده یاد بگیر

چه هدفی مثلا؟ چجوری خودمو مجبور کنم برای هدفم تلاش کنم؟ من حتی انگیزه ندارم هروز اتاقمو تمیز کنم و دلم میخاس مرتب باشم و به خاطر همین حالی که دارم انگیزه و حالی هم برای مرتب بودن ندارم

عزیزم‌ شما باید به روانپزشک مراجعه کنید. مساله شما ربطی به مشاور نداره.کاربرد مشاور چیز دیگریست.کاربرد روانشناس هم چیز دیگریست که الان براتون لازم نیست احتمالا.

که هزینه روانپزشک هم فقط پول ویزیت هست.و البته به مراکز دولتی شهرتون هم می تونید مراجعه کنید.

سعی کنید فیلم و سریال های کمدی تماشا کنید،با دوستانتون وقت بگذرونید،پیاده روی کنید،موسیقی انرژیک گوش بدید.صفحات اخبار رو دنبال نکنید.

اگر نظر من برات مفید بود خوشحالم می کنی اینستای منو فالو کنی عزیزم:

@ghazal.shirdelpour

بلد نیستم حذف کنم
فرزند میتونه انگیزه ایجاد کنه ولی من تو عقدم و شوهرمم زیاد توجه و محبت نداره فقط کارو تلاش زیاد میکن ...

منم این روزا رو تاب اوردم تا رسیدم به پسرم الان که میره مدرسه انگار ی جون بهم اضافه شد وقتی میره چشم انتظارم که بیاد

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
عزیزم‌ شما باید به روانپزشک مراجعه کنید. مساله شما ربطی به مشاور نداره.کاربرد مشاور چیز دیگریست.کارب ...

قبلا داشتم اما الان هیچ دوستی ندارم و میل به ایجاد دوستی هم ندارم بین دوستامم که بودم بازم حسم بد بود فکر میکردم از من خوششون نمیاد زیاد یا دائم فکر میکردم در موردم چی فکر میکنن؟پشت سرم حرف میزنن؟ دائم فکر میکنم و مقایسه و نشخوار فکری