2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن کمک

2637 بازدید | 110 پست

سلام.دخترم کلاس دومه.از کوچیکش خیلیی شیطون بود و من شک به بیش فعالی داشتم.کلاس اولش که به لطف کرونا مجازی بود خودم بالا سرش بودم اما میدیم روان خوانیش گاهی کنده یا غلط املایی داره.امسال که رفته مدرسه تو همین ی هفته واقعا متوجه شدم بیش فعاله.بردمش پیش متخصص و نقشه ی مغزی گرفت ازش

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب جواب نقشه اومد...اضطراب شدید و بیش فعالی تشخیص داد دکتر...براش مشاوره و نوروفیدبک و دارو داده...داروهاش هالوپریدول(فک کنم این بود)و اسنترا هست هرکدوم هفته ی اول یک جهارم و از هفته ی بعد نصف تا دوماه...خیلییی نگرانم

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
دارو و مشاوره میده کنترل میشه نگران نبشا

بچه ی شما بیش فعاله؟دارو دادید؟

بخاطر غلط املایی فهمیدی پیش فعاله

نه میگم که از کوچیکیش به خاطر شیطنتاش شک داشتم...الان هم فوق العاده پرخاشگر شده و هم بی دقته