2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عروسمون هم استخدام های هم بهترین شوهر داره ...من دو ساله قهرم خونه بابام بچه هم دارم و کار هم پیدا نمیکنم .با عروسمون هم سنم حسود نیستم ولی حسرت میخورم

پنجمین کاربریمه از سال ۹۶و ۲۲سالمه ...خواهش میکنم اگه میتونین ده تا صلوات به نیست آشتی با شوهرم و سرکار رفتنم بخونید عزیزامممم...

تا دلت بخواد.. بیشترشون با بند پ موفق شدن ..‌ بعضیاشون با تلاش فراوان و پارگی در راه کار و علم

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
تا دلت بخواد.. بیشترشون با بند پ موفق شدن ..‌ بعضیاشون با تلاش فراوان و پارگی در راه کار و علم

اونایی که باپارتی موفق شدن که دیگه شانس داشتن نه موفقیت خودشون

میشه دربارشون بگین چجوری موفق شدن

هردو به شدت درس خون و صرفه جو بودن

اهل نماز و شکرگزاری بودن

به شدت عاشق هم دیگه بودن

موفقیتی که اونا تو زندگیشون کسب کردن اطرافیانشون با موقعیت های بهتر نتونستن

یادتون باشه تلاش و پشت کار پنجاه درصد مسیره،پنجاه درصد دیگه باید بدونی داری چیکار میکنی،با صرفه جویی،پس انداز،نخوردن،نپوشیدن و شبانه روزی کار کردن موفقیت حاصل نمیشه

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.