2777
2789
عنوان

همزمان با درس خوندم کار کنم خیلی اذیت میشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 40 پست
به نیت استقلال واقعیتش نمیخوام کار کنم فقط میخوام یه کمی کمک خرج همسرم باشم

کاملا می فهممت

منم برا اینکه شوهرم الان تو فشار مالیه دنبال کارم

چ میشه کرد...

شروع زندگی سخت شده واقعا

منم ۹ ماهه عقدم هنوز هییچی وسایل نخریدیم😪

آره خودمم به همین فکر میکنم که بعد از دیپلم بیکار نباشم

به نظرم بهترین فرصته برات از دستش نده 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خببب پس خسته میشی میتونی یه هفته یا دو سه روز  امتحانی بری صحبت کن بگو ببین قبول میکنن

بله عزیزم خودمم همینو گفتم که یک هفته برم هم ایشون کار منو ببینه هم من محیط اونجارو

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

اسی اگر برمیگشتم عقب بدون هیچ شکی خیاطی رو انتخاب میکردم و تو یه تولیدی شروع به کار میکردم 

خیلی پشیمونم از تصمیمام ، یه تصمیمی بگیر بعدا پشیمون نشی 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
کاملا می فهممت منم برا اینکه شوهرم الان تو فشار مالیه دنبال کارم چ میشه کرد... شروع زندگی سخت شده ...

چه وسایلی؟جهزیه؟ما رسم داریم همش با پدر بیچارمه...البته که همسرمم یه سر داره و هزار سودا....شغل همسر شما چیه؟ زیر ۱۰ تومنه؟

من امسال ۱۸ سالم تموم میشه همسرم مهندس ساخت و تولیده صنعیته و شرایط کار ها و حقوق ها اصلا با خرج و م ...

من ازت یه سال بزرگترم

ن عزیزدلم فعلا دنبال کارم

دیوارو خوب بگرد موردای خوبی پیدا می کنی انشاالله

بعد دیپلم قصد درس خوندن داری؟

اسی اگر برمیگشتم عقب بدون هیچ شکی خیاطی رو انتخاب میکردم و تو یه تولیدی شروع به کار میکردم  خی ...

من کلا شاغل بودن و یه شغل خوب داشتن برام‌ مهمه و از طرفی خانه داری هم برام الویته و ان شاءالله که بتونم از پس جفتش با مدریت بر بیام

من ازت یه سال بزرگترم ن عزیزدلم فعلا دنبال کارم دیوارو خوب بگرد موردای خوبی پیدا می کنی انشاالله ...

من دیوار و اصلا ندیدم و قصد ادامه تحصیلم ندارم و اصلا علاقه ای به درس و دانشگاه ندارم

چه وسایلی؟جهزیه؟ما رسم داریم همش با پدر بیچارمه...البته که همسرمم یه سر داره و هزار سودا....شغل همسر ...

آره گلم

رسم ما اینه ک لباسشویی،یخچال،گاز،تلویزیون،سرویس چوب و فرش با شوهرمه

بقیش با پدرم

حقوق شوهرم ۹ تومنه

آره گلم رسم ما اینه ک لباسشویی،یخچال،گاز،تلویزیون،سرویس چوب و فرش با شوهرمه بقیش با پدرم حقوق شوه ...

چه جالب اینطوری هم خوبه.... ما همه چیز با پدرم حتی یخچال عروس و هم پدر عروس پر میکنه😁🤦🏻‍♀️

من کلا شاغل بودن و یه شغل خوب داشتن برام‌ مهمه و از طرفی خانه داری هم برام الویته و ان شاءالله که بت ...

من باز اگه بخوام انتخاب کنم خانه داریو خیلی بیشتر دوست دارم و ب نظرم خیلی بهتره...خانوم خونه خودمم

اما الان شرایط اقتصادی جوری شده ک انتخابی در کار نیس

دونفر باهم کار می کنن تا بتونن زندگیو پیش ببرن...

من باز اگه بخوام انتخاب کنم خانه داریو خیلی بیشتر دوست دارم و ب نظرم خیلی بهتره...خانوم خونه خودمم ...

آفرین دقیقا یک نفر از پس مخارج بر نمیاد...