2777
2789

دکتر کامبیز پوریوسف کارای جراحی بینیشون عالیه ایشون متخصص انواع جراحی زیبایی هست

این پیج اینستاشون

آدرس مطب : سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ 

شماره تماس : 09926761782 

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر جراح خانم خوب میخوای به نظرم دکتر نسرین راستا کارش عالیه با هیچ کس قابل مقایسه نیست. واقعا کارش ...

من پیج اینستاگرام دکتر نسرین راستا رو دارم
همیشه نمونه کارهای جذاب و قشنگ میذارن همرو میبینم 

انصافا کارشون خیلی خوبه 

فرم بینی هایی که عمل میکنه خیلی قشنگ میشه 

من خودم برای عمل بینی م پیش چندتا جراح خانم رفتم اما در نهایت پیش دکتر شاهرخ خوش سیرت عمل کردم و خیلی هم راضی هستم. من انحراف بینی و قوز بینی داشتم و نوک بینی م هم افتاده بود یه بینی تمیز و طبیعی می خواستم و الان بعد از دو سال کاملا از عملم راضی هستم و کسی که منو نمیشناسه اصلا متوجه نمیشه عمل کرد.
من شماره تماس شو برات میذارم

02188675511