2777
2789

ما غریبه هستیم پدرامون 20 سال قبل با هم همکار بودن یه روز تو خیابون همو میبینن و در مورد بچه ها میپرسن و ازدواج ما شکل میگیره کل دوران آشنایی نامزدی عقل ازدواج ما یک ماه طول کشید!!! هه... همسرم قبل از من با دختر خالش قرار بوده ازدواج کنه اما چون بیکار بوده اونام به کارش گیر دادن اینم زود قهر کرده و دیگه با اصرارهای مامانشو گریه های مامانشم نرفته برای اون دختره از طرفی فهمیده اون دختره جنسش خرده شیشه داره..... حالا بعد از ازدواجم هعی از همون روز اول ما تو پذیرایی خونه پدرشوهرم بودیم صداها و می‌شنیدم مادرشوهرم تا همسایه ها میومدن اونا دهنن اینو باز میکردن این دیوانه هم هر حرف باربط و بی ربطی در مورد زندگی ما میگفت

هعی همسایه ها میگفتن اینا چرا باردار نمیشن و فلان... مادرشوهرم میگفت پسر من که خیلی سرتره و فلان اگه مشکل از دختره باشه باید فکری بردارم درحالی که هیچ سرتری نسبت به من نه شوهر نه خانوادش ندارن من پدر و مادرم معلم اون فقط پدرش معلم در ضمن هر دوتامون لیسانس اما بیکار هستیم هعی سرکوفت میزنه و فلان فکر کنم زورش اومده شوهرم با خواهرزاده ازدواج نکرده.... مامان اون دختره هم  که یعنی خواهر مادرشوهرم بشه هعی برای خودشیرینی هر کاری میکنه براشون میره خونشون براش زنگ میزنه میبرتش دکتر... همه کارای خونه مادرشوهرم اینا رو حساب کن میکنه دخترش با یه نظامی ازدواج کرد بهترین زندگی رو داره..... منم بهترین زندگی رو دارم شوهرم الحمدالله خوبه اما از حرف ز نای بی ربط مامانش بدم توده دیگه الان 5 ساله ازدواج کردیم خیییلی از خانوادم توقع داره مامان بابای من بهمون خونه کلنگی دادن که خودمون ساختیم یک ماشین دادن جهازمم تقریبا خوب بود هعی میگن اینو نخریده و فلانو نخریده خیلی پرتوقع اعصابم بدجور خرابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی همسایه ها میگفتن اینا چرا باردار نمیشن و فلان... مادرشوهرم میگفت پسر من که خیلی سرتره و فلان اگه ...

بی اهمیت کن فقط بخند اونم یه لبخند خیلی ملیح و بیصدا تا بسوزن بنظر همه خانواده شوهرها پسرشون سرتر از عروسشونه این طبیعیه خیلی ها این اعتماد ب نفس کاذب رو دارن غصه نخور فقط بی تفاوت باش

تا کوچکترین اتفاقی براشون میفته توقع داره مامان بابای من اول از همه سر حنه حاضر در صورتی که از پدر مادر او داداش و جاریم اینا همچین توقعی نداره... همین دو سه روز پیش خواهر زاده شوهرمو چاقو زدن تا چاقو زدن که گوشیشو بگیرن به پسرش که همسر من باشه اصلا زنگ نزده که ما از شوهر آبجیش فهمیدیم اول بر همون خواهر عفریتش زنگ زده اونم همه رو جمع کرده کمتر از یک ساعت رفته خونش و دلداریش داده و فلان اینا الان چون من غریبه ایم هی راه میره میگه فامیل هرچی باشه بهتر به درد سختی آدم میخوره فلان جلو روم میگه منم هیچی نگفتم خواهش میکنم بگید چیکار کنم اعصابم به هم ریخته از وقتی این حرفشو شنیدم که فامیل هر چی باشه بهتره... من خیلی احترامشونو دارم اعصاب شوهرم با حرفای مامانش به هم میریزم اونام میگه بزار برم دعوا کنم و فلان میفهمم بدتر میشه نمیزارم بره چیزی بگه به نظرتون چیکار کنم

هعی همسایه ها میگفتن اینا چرا باردار نمیشن و فلان... مادرشوهرم میگفت پسر من که خیلی سرتره و فلان اگه ...

بیچاره پدر مادرت این همه زحمت کشیدن و کسی قدر نمیدونه

بعد همسرت بیکاره خرج زندگی رو از کجا میارید؟

چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !

مادر شوهر منو ببینی چی میگی تازه اینا دم ب دقه تهمت ناموسیم بهم میزنن ک به به شوهر خواهر شوهرم چشم دارم بی تفاوت باش من ک ب خدا سپردمشون از لونور ولی با شوهرم انقد خوبیم که طرف منه همیشه شوهرت مهمه کاری به اونا نداشته باش

به نظرم اینا چیزی نیست که از کنارش راحت و بی خیال بگذری و باید برای حل مشکلت کاری کنی. به نظرم میتونی مشاوره آنلاین بگیری و بدون اینکه لازم باشه بری از خونه بیرون راحت از یه متخصص کمک بگیری. من خودم توی این سامانه با یه روانشناس صحبت کردم چند بار و راضیم. لینکش رو برات میزارم یه سر بزن.

https://mavarateb.com/

تا کوچکترین اتفاقی براشون میفته توقع داره مامان بابای من اول از همه سر حنه حاضر در صورتی که از پدر م ...

عزیزم دیوونه ای می خوای خوبه باشی؟

تو اصلا بَده باش مگه الان خوب بودی مدالی بهت دادن که اگه بد باشی ازت پس بگیرن؟

اصلا پدرو مادرت رو تحت فشار نذار حتی برای یک دیدار یا عیادت ساده چه برسه که خرج کنن تا اونا راضی باشن!

بذار فامیلاشون خودشونو بکشن شما مگه چکاره این؟

اون حرفا رو هم که می زنه شما تایید کن بگو واقع هیچکی فامیل نمیشه!

می خوام تا صدسال ازت راضی نباشن یا تو آدم خوبه نباشی!

دیووونه ای می خوای عزیزشون باشی؟

تو اصلا عروس بَده حالا حال کن واسه خودت خونوادتم بدتر از تو!

خودتو خلاص کن

عزیزم دیوونه ای می خوای خوبه باشی؟ تو اصلا بَده باش مگه الان خوب بودی مدالی بهت دادن که اگه بد باشی ...

از این به بعد همین فکرو دارم زیادم خونشون نمیرم پسرش بره شاید اینجوری بفهمه از بعضی حرفاش ناراحت شدم