2777
2789
عنوان

گربه روی مبلم خوابیده چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 33 پست
شما تجربه اشو داری چطوری میشورن؟ 

والا تحربه گربه رو مبل بخوابه رو ندارم😂😂😂

ولی مبلامون وقتی میخواستن بشورن اومدن خونمون 

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
شما میدونی چطوری میشورن؟ کانل مثل فرش می شورن یا نه میان ماده میزنن رو مبل؟

کامل میشورن بعد با یه دستگاه مکش آبشو میکشن نم میمونه خشک خشک نمیشه ولی تمیز میشه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا کارشو تو خاک میکنه اگر مبلت خیسه پاهاش خیس بوده  موهاسو با فرچه تمیز کن

نشانه گذاری میکنن در هر جایی 

خاک غیر خاک 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مطمئنی روش کثیف کرده ؟

آخه گربه یه اخلاقی داره که فقط و فقط تو خاک جیش و پی پی میکنه

من یه بار دسشویی گربه مو برداشتم ، به مدت طولانی جیش شو نگه داشته بود

تا گذاشتم ، سریع رفت اونجا کارشو کرد

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
شما میدونی چطوری میشورن؟ کانل مثل فرش می شورن یا نه میان ماده میزنن رو مبل؟

من مبلامو اومد شست تو خونه بهش کف و مواد میزنن تمیز میشورن بعد با دستگاه آبشو میکشن کامل دستگاهش یه چیزیه مثل جاروبرقی تقریبا

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
مطمئنی روش کثیف کرده ؟ آخه گربه یه اخلاقی داره که فقط و فقط تو خاک جیش و پی پی میکنه

خوشحالم کردی مطمئنی؟

نمیدونم موهاشو که دیدیم روی پارچه مبلم..

یه لکه هم دیدیم یه ذره خیس بود دست و دلم نیست بیارمش خونم

خوشحالم کردی مطمئنی؟ نمیدونم موهاشو که دیدیم روی پارچه مبلم.. یه لکه هم دیدیم یه ذره خیس بود دست و ...

اگه اینقدر وسواسی ، زنگ بزن بیا بشورن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
خوشحالم کردی مطمئنی؟ نمیدونم موهاشو که دیدیم روی پارچه مبلم.. یه لکه هم دیدیم یه ذره خیس بود دست و ...

بده بشورن جیش هم نکرده باشن انگلی شپشی چیزی شاید داشته باشن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍