2777
2789

فعلا که معلوم نیست به کی داره قول ازدواج میده هروقت دست از این کاراش کشید اومد میگم😑😐

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خیابون دید پسندید 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
اینستا

همشهری بودین؟؟ 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

فامیل بودیم ی شب خونه یکی از اقوام دوتامون نشسته بودیم عموم یه حرفی زد من چشامو گردکردم از تعجب یدفعه اونم نگام میکرد یه شکلک دراوردم  

نیم ساعت بعدش ک رفته بودن همون پشت در ب مادرش گفته بود من اینومیخام

من ۱۴سالم بود اون ۱۹

اره

عشقتون پایدار😍🙏

اومد جلو و گفت 

سلام خوبی ؟

گفتم : ممنون ،مچکر 

دیدم چه اقای خوب و خوشتیپی 

(توی دلم گفتم کاش مال من بشه )

گفتم شما ؟؟

گفت : همسر اینده ی شما 

البته اگر صلاح بدونین با خانواده بیاییم 

منم که قند توی دلم اب میشد 

سرخ شدم و سرم رو با خجالت پایین انداختم

خوشبختیمون پایدار ❤

برگرفته از ذهن من بود ماجرا  

یه عدد ۳۱ ساله و مجرد 

خدا کنه یه همسر خوب سر راهم بیاد 

مثبت اندیشی کردم که بیاد 

حقم نیست این همه تنهایی 

هرکی تونست دعام کنه 

گیسو 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
تعریف بنما

من هر روز میرفتم سره کار اینم ماشین داشت  همیشه رفتنی یا برگشتنی  میومد جلوم  ماشینو نگه میداشت که مثلا من رد شم هرروز کارش همین بوداولش فک کردم که اتفاقیه بعدش یه روز کم مونده بود برسم به خونه صدام زد گفت خانم شما مجردی منم گفتم به شما چه دیگه نبینمت گفتم چشم رفت ولی باز اومد دنبالم بعدشم شماره مینوشت  میزاشت رو قفل در مغازه  منم میرفتم باز کنم میدیدم مینداختم دور نمیدونستم اینه  یه سری شمارشو گزاشته بود نگو اونور مونده نگا میکنه چیکار میکنم منم ورداشتم بندازم دیدمش فهمیدم دیگه اومدم تو مغازه اونم هی ادامه داد آخرش زنگ زدم گفت بههههههههههه خانم جان چه عجب زنگ بدی منم گفتم عاره حرف زدیم  شدیم عاشق

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
تعریف کنید اقا 😂

هیچی با دوستم رفته بودیم کافه دوست پسرشم قرار بود بیاد یهو اومد دیدیم این اقا رو هم با خودش اورده 🫤دوستم بهش پی ام داده بود که دوستمم هس اونم ورداشته بود دوستشو اورده بود من اصن روحمم خبر نداشت ٫اقا شب خیلی قشنگی بود ایشالا قسمتت شه🥺

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂